Ele te ajută să ai casa ordonată

1 53039 original jpg jpeg

După agitaţia şi dezordinea de Sărbători, este momentul să-ţi pui toate lucrurile în ordine. Cutiile, albumele şi recipientele de diverse mărimi şi forme depozitează, practic şi la-ndemână, obiectele de care ai nevoie în fiecare zi.

Metode... elegante de depozitare

Cutiile cu capac sunt o variantă atât plăcută la vedere,cât şi practică de a face ordine în lucruri. În living,cutiile vor păstra fără praf micile decoraţiuni pentru diverse ocazii,feţele de masă,perdelele sau cuverturile. Te gândeşti unde să pui fotografiile tale preferate,în aşa fel încât să le poţi revedea uşor oricând? Poţi folosi un album cochet,cu un model interesant.

Cutie cu capac Kvarnik,Ikea 34,99 lei

'

simeon stalpnicul png

Album foto din lemn,Mobelle Antiques,  50 lei

simeon stalpnicul png

Aşa deprind copiii ordinea!

Şi în camera celor mici este nevoie de ordine. Dulapurile cu sertare,pe care le poţi suspenda sau aşeza direct pe sol ori pe alt mobilier,şi cutiile cu sau fără capac,intens colorate se dovedesc utile şi uşor de folosit de copii. În cutiile de carton sau de plastic depozitează jucăriile sau îmbrăcămintea,iar cele care au capac pot fi atât loc de depozitare,cât şi taburete.

Cutie pentru jucării Benetton,kika 84,99 lei

simeon stalpnicul png

Set de cutii Notudden,Ikea 14,99 lei

simeon stalpnicul png

Cutie plastic,kika 16,99 lei

simeon stalpnicul png

Cutie clothing M,kika 39,99 lei

simeon stalpnicul png

Ele fac bucătăria şi baia practice!

Dacă şi ţie îţi ia o eternitate să dai de condimentele tale preferate când găteşti,iar pastele le ţii în pungile în care le cumperi şi se împrăştie prin dulap,n-ar fi rău să investeşti în borcane cu etichete şi alte recipiente cu capac etanş,în care să păstrezi alimentele de care ai nevoie în mod curent.

Nouă ni s-a părut util şi suportul de depozitare cu buzunare,care se poate agăţa şi curăţa uşor. La bucătărie,îl aşezi de o agăţătoare,pe dosul uşii de la cămară,sau pe un perete şi pui în buzunare borcănaşe cu mirodenii. În baie,este ideal pentru a ţine cremele sau produsele de machiaj pe care le foloseşti mai des.

Borcane pentru mirodenii,Rajtan,Ikea,4,99 lei/4 buc.

simeon stalpnicul png

Suport de depozitare Lidan,Ikea,49,99 lei

simeon stalpnicul png

Doză Soffio fuchsia,kika,   24,99 lei

simeon stalpnicul png

Mai mult loc în dulapul cu haine

Simţi că-ţi pierzi vremea căutând prin dulapul de haine sau printre accesorii? N-are rost să te enervezi şi să-ţi strici ziua,de dimineaţă,când există atâtea tipuri de cutii,de toate mărimile şi culorile,chiar şi compartimentate,care te ajută să găseşti rapid şosete,curele,eşarfe. În plus,o cutie pentru bijuterii îţi va face ordine şi între accesorii,oferindu-ţi destul spaţiu pentru fiecare tip în parte.

Cutie pentru cravate şi şosete,kika 24,99 lei

simeon stalpnicul png

Cutie din lemn pentru bijuterii,bam boo,119,99 lei

simeon stalpnicul png

Cutie Skubb pentru dulapul cu haine,Ikea 49,99 lei/3 bucăţi

simeon stalpnicul png