Fabuloasa putere a mineralelor naturale. Ce este de fapt zeolitul şi ce proprietăţi medicinale are

1 zeolitspectrum jpg jpeg

Apărut pe Terra cu mult înaintea erei noastre, Zeolitul este un mineral format în urma contactului lavei vulcanice fierbinţi cu apa mărilor şi oceanelor. Deşi omenirea cunoaşte date despre existenţa şi proprietăţile sale fantastice pentru organismul uman de mii de ani, el doar recent a început să fie utilizat în fabricarea dispozitivelor medicale moderne, cu rol de tonifiere şi detoxifiere.

De-a lungul timpului, s-a demonstrat prin nenumărate studii clinice faptul că zeolitul are rol benefic în tratarea unora din cele mai periculoase boli descoperite până la momentul iniţial, iar în comerţ se poate achiziţiona sub formă de capsule, cunoscute sub numele de ZeolitSpectrum.

Ce este de fapt zeolitul?

În formula sa chimică, zeolitul include patru ingrediente absolut esenţiale pentru bunăstarea corpului uman. Acestea sunt magneziul, potasiul, calciul şi sodiul a căror acţiune în interiorul organismului o vom descrie în rândurile de mai jos.

Magneziul

Descoperit pentru prima oară în Grecia, în regiunea Magnesia de unde i se trage şi numele, magneziul este al optulea cel mai răspândit element de pe planeta noastră, găsindu-se atât în sol cât şi în apă, precum şi în orice organism viu. Rolul său în organism este de a îmbunătăţi digestia, a metaboliza glucoza şi carbohidraţii, a creşte densitatea osoasă şi a ajuta la transportul activ al ionilor de potasiu, calciu şi sodiu. Magneziul este esenţial şi pentru formarea vitaminei D fără de care nu poate fi vorba de un sistem osos sănătos.

Potasiul

Potasiul contribuie la buna funcţionare a tuturor ţesuturilor ce formează organismul uman. La nivelul corpului el se găseşte în proporţie de 98% intracelular şi doar 2% extracelular, fiind foarte răspândit în muşchi, ficat, creier, oase, nervi şi globule roşii. Pentru a funcţiona în parametri optimi, organismul uman are nevoie de cel puţin 1000 mg de potasiu zi de zi pe care le poate obţine din alimentaţie, dar şi din dispozitive medicale precum uimitorul ZeolitSpectrum. Ca şi efecte generale, potasiul reduce tensiunea arterială, menţine muşchii şi oasele sănătoase şi previne formarea nisipului şi pietrelor la rinichi.

Calciul

Până şi cei mici cunosc importanţa calciului pentru oase şi dinţi sănătoşi. Calciul se găseşti în alimente precum laptele, brânza, ouăle, seminţele, algele marine, legumele cu frunze verzi şi leguminoasele, dar poate fi eficient asimilat şi prin folosirea dispozitivului medical ZeolitSpectrum. Calciul are un rol esenţial în întărirea membranelor celulare, în dezvoltarea creierului şi la reglarea bătăilor inimii, motiv pentru care carenţele de calciu provoacă dezechilibre foarte periculoase la nivelul întregului organism.

Sodiul

Sodiul nu se bucura de o reputaţie prea bună în rândul mineralelor până ce oamenii de ştiinţă au descoperit faptul că el este absolut vital pentru sănătatea stomacului, activitatea creierului, musculatură şi nu în ultimul rând, eliminarea dioxidului de carbon din plămâni. Persoanele care nu consumă suficient sodiu, se pot confrunta cu episoade de confuzie, slăbiciune, ameţeli, palpitaţii şi letargie, hipotensiune arterială, stări de greaţă şi vomă, precum şi pierderi de memorie.

Proprietăţile medicinale ale zeolitului

Conţinând toate elementele descrise mai sus, zeolitul combină proprietăţile acestora într-o substanţă minune cu un rol esenţial în detoxifierea organismului. Astfel, o cură cu ZeolitSpectrum te poate ajuta în următoarele moduri:

  • ●        să elimini toxinele din corp;
  • ●        să-ţi menţii sănătatea colonului şi a celorlalte organe şi ţesuturi cu rol esenţial în excreţia substanţelor toxice;
  • ●        să-ţi îmbunătăţeşti aspectul pielii datorită proprietăţilor sale anti îmbătrânire;
  • ●        să reduci episoadele de stres şi anxietate în perioadele solicitante din an.
  • Zeolitul previne eficient intoxicaţia cu pesticide, metale grele şi xenoestrogeni care ajung în corpul nostru prin alimentaţie şi anulează efectul nociv al radiaţiilor solare. Astfel, administrat cu regularitate, conform indicaţiilor de pe prospect, ZeolitSpectrum are puterea de a ameliora simptomele cancerului şi chiar a-l elimina complet din organism dacă este vorba de cancer instalat la nivelul prostatei, pielii, plămânilor, gurii sau faringelui.
  • ZeolitSprectrum, prin conţinutul său de zeolit, reglează sistemul digestiv, echilibrând tranzitul şi având efecte pozitive în tratamentul constipaţiei şi diareii, fortifică sistemul imunitar după perioadele de boală, are efecte pozitive în tratamentul autismului şi se recomandă pentru tratarea infertilităţii la bărbaţi. Cu alte cuvinte, din toate punctele de vedere şi ţinând cont de faptul că poate fi administrat de oricine şi oricând, ZeolitSpectrum este un dispozitiv medical extraordinar a cărui acţiune se poate dovedi benefică pentru nenumărate persoane.

Articol Susţinut de Oblyo Digital Agency