FOTO Cele mai bogate animale de companie din lume. Pisicile domină topul. Cum şi-au făcut averea?

1 catttttttttt png png

Fie că au moştenit o sumă impresionantă de bani de la stăpânul lor generos sau au muncit pentru averea lor, aceste animale au un venit net mai mare decât cei mai mulţi dintre noi vom fi în stare să câştigăm întreaga noastră viaţă. Cum e posibil ca o pisică, un urs sau chiar şi o găină să aibă mai mulţi bani decât au cei mai mulţi oameni? Iată cum!

Ursul vedetă

Cele mai multe vieţuitoare din acest clasament au avut norocul să fie adoptate şi îngrijite de familii înstărite şi atunci şi stilul lor de viaţă este ieşit din comun. Însă nu e cazul şi lui Bart, un urs impozant, care şi-a câştigat singur milioanele de dolari pe care le are. Bart a apărut în filme precum Dr. Dolittle 2, Evan Almighty, Into the Wild, We Bought a Zoo şi chiar şi Game of Thrones. Născut în 2000, în SUA, ursul maron din Alaska şi-a început o carieră de succes la Hollywood, la îndrumarea stăpânilor lui, bineînţeles, Dough şi Lynne Seus.

stanga
dreapta
2 1 png png
3 2 png png
4 3 png png

Norocosul Gigoo

Ştim că există oameni care preferă pisicile şi oameni care preferă câinii, însă nu ştiam că există şi mari iubitori de găini. Ei bine, multi-milionarul britanic Miles Blackwell şi-a vândut afacerile şi a transferat profitul obţinut în contul lui Gigoo, găina norocoasă care are acum o avere de 15 milioane de dolari.

Olivia Benson – avere: 97 milioane de dolari

Pisica cântăreţei Taylor Swift nu stă acasă toată ziua şi doarme, ci munceşte de zor în publicitate. Olivia, numită după personajul preferat al vedetei din Law & Order: Special Victims Unit, a părut în reclame la Diet Coke, Keds şi multe altele.

Tardar Sauce - avere: 99,5 milioane de dolari

A devenit faimoasă în 2012 datorită unor filmuleţe care au ajuns virale pe internet. Pisica mofturoasă, cum i s-a spus, a trăit numai şase ani, însă în scurta ei viaţă a adunat o avere considerabilă. Din ce? A fost imaginea multor produse şi a făcut chiar şi un film. Cum despre ce? Despre ea, bineînţeles! Pisica a murit în 2019, însă imaginile cu Grumpy Cat fac încă furori online.

Gunther IV - avere: 375 milioane de dolari

Ei bine, pe primul loc în clasamentului celor mai bogate animale de companie este numeni altul decât Gunther al IV-lea, un câine lup care a detronat toate pisicile aflate pe celelalte locuri în topul animăluţelor bogate. Acest câine lup a moştenit averea de la tatăl lui, Gunther al III-lea, care a moştenit, la rândul lui, tot bănetul de la contesa Karlotta Leibenstein. Patrupedul regal are propria menajeră şi propriul valet, care-i serverşte adesea friptura preferată şi caviarul delicios.

Foto - Instagram