FOTO Flori de interior care atrag prosperitatea. Acţionează ca talismane norocoase şi sunt uşor de îngrijit

1 orhidee jpg jpeg

Să ai flori în casă, este un lucru benefic atât pentru sănătate, cât şi pentru starea de bine. Mai mult decât atât, există unele plante care, pe lângă faptul că înfrumuseţează locuinţa, se spune că atrag norocul şi prosperitatea în toate zonele din viaţa ta. Iată care sunt acestea!

Plantele de interior conferă un plus de culoare, vitalitate şi parfum spaţiului în care se află. Se spune că unele flori au şi „puteri magice‟ şi pot fi folosite pe post de obiecte norocoase. Ele pot fi aducătore de noroc în dragoste, în zona financiară şi în zona sănătăţii. Cu toţii ne dorim să avem un an mai bun, aşa că de ce să nu încerci să atragi norocul de partea ta? Tot ce trebuie să faci, este să achiziţionezi aceste plante şi să te asiguri că primesc suficientă atenţie, lumină şi apă! 

Orhideea

Plantă elegantă şi disponibilă în mai multe culori, (albastră, galbenă, albă, roşie, mov, portocalie etc.) orhideea este o floare care este asociată cu fertilitatea, bogăţia, luxul şi norocul. De asemenea, simbolizează abundenţa şi se spune că sporeşte succesul în carieră.

Această plantă iubeşte lumina şi creşte cel mai bine la pervaze. Inclusiv rădăcina are nevoie de lumină, de aceea se ţine în ghivece transparente.

Udarea se face la 7-9 zile, dimineaţa, prin udarea uşoară a rădăcinilor, fără a atinge frunzele sau mugurele.

Arborele de jad („Crassula ovata‟)

Crassula ovata este o plantă suculentă în interior, cunoscută sub denumirea populară de „Copacul banilor‟ sau „Arborele de jad‟. Această floare este apreciată pentru longevitatea sa.

Se crede că vibraţiile sale norocoase sunt prinse în împletituri. Ele atrag banii şi norocul în viaţa celui care o îngrijeşte, aşa cum îi spune şi numele. Acţionează, de asemenea, ca un bun purificator de aer.

Bambus norocos („Luck Bamboo‟)

Aşa cum îi spune numele, Bambusul norocos („Luck Bamboo‟) este o plantă aducătoare de noroc. Se spune că numărul său de tulpini determină în care zonă din viaţa ta va acţiona.

De exemplu, dacă are 3 tulpini, planta se concentrează pe fericire şi viaţă lungă, 6 tulpini pe bogăţie, 7 tulpini pe sănătate, 9 pe norocul general, iar dacă are 10 tulpini, te va ajuta să atingi perfecţiunea.

Arborele banilor („Pachira aquatica‟)

Pachira aquatica, cunoscut şi sub denumirea de „Arborele banilor‟, se spune că este aducător de venituri mari şi, implicit, de noroc. De asemenea, acest arbore este un purificator de aer excelent, aducător de pace şi de armonie, în casă.

Planta se poate achiziţiona din florării şi este uşor de îngrijit. Se udă puţin, doar când solul este uscat. De asemenea, are nevoie de multă lumină, însă nu trebuie să stea în bătaia directă a soarelui.

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

Rulada cu nuci si scortisoara Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit jpg
Gogosi cu mas si scortisoara Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă foto  Shutterstock jpg
Briose cu mere sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg