Hanny este pasionat de uscătorul de păr

1 46685 original jpg jpeg

Moderatoarea de la B1, Alina Stancu, are un bichon havanez primit cadou de nuntă. Aventurier pe cinste, Hanny, căci acesta e numele patrupedului, adoră călătoriile şi uscătorul de păr, dar e îngrozit de aspirator. Hanny are 4 ani şi jumătate.

Alina l-a primit cadou la întoarcerea din luna de miere,în direct la emisiunea pe care o realiza atunci la B1,de la Cristi Vătău şi colegul ei,Sorin Ganciu. Primele zile în compania lui au fost,după cum spune prezentatoarea,“terorizante”.

“Era atât de mic,încăpea în căuşul palmei. Ne era teamă că îl vom strivi. Totul s-a rezolvat când i-am atârnat de gât un clopoţel de la o păpuşă”. Deşi are mai puţin de şase kilograme,micul bichon este un împătimit al sporturilor extreme:“A urcat în Piatra Craiului pe creastă,prăpastiile Zărneştilor îi sunt familiare,peşterile din Apuseni aşişderea,s-a dat şi cu banana pe Snagov”,povesteşte Alina.

Hanny e şi fan al emisiunilor de la Animal Planet,dar nu suportă zgomotul făcut de aspirator. Cât despre răsplată,ea constă de regulă în biscuiţi şi oase cu mentă şi peşte.

“Îl mai răsplătesc şi cu joaca lui preferată cu uscătorul de păr”. Despre accesorii,ce să mai vorbim... Alina îi cumpără câte ceva de pe oriunde merge. Bichonul se poate lăuda chiar şi cu piese vestimentare de firmă,destul de costisitoare.