Ianna doarme nas în nas cu bichonul Bobo

1 47242 original jpg jpeg

Jumătatea de peste Prut a trupei Ladies, Ianna Novac, s-a trezit la uşă, acum patru ani, cu un “ghemotoc” de blană care i-a furat rapid inima. Micul bichon Bobo, “hoţul” cu pricina, a fost un cadou din partea impresarului blondinei.

Bobo,“regele casei”,aşa cum este el alintat de artistă,s-a adaptat uşor cu noul lui cămin,dar şi cu noii părinţi. Nu putem spune acelaşi lucru şi despre Ianna,care s-a documentat zile întregi despre cum trebuie să-l îngrijească pe micul ei patruped şi a trăit cu spaima că,într-o clipă de neatenţie,ar putea să se împiedice de el prin casă:“Cam după un an am reuşit să mă relaxez în ceea ce-l priveşte”.

Cât despre culcuşuk bichonului,ei bine,perna vedetei noastre e locul ideal:“Noaptea îi simt respiraţia şi inimioara cum îi bate. Iar dimineaţa,când se trezeşte şi are faţa turtită de somn şi părul ciufulit,îţi vine să-l mănânci”.

Ianna ne-a povestit că nu rezistă tentaţiei de a-i cumpăra lui Bobo,ori de câte ori are ocazia,jucării:“Are sute,o cameră plină”.

Bobo nu se desparte de stăpâna lui nici când aceasta pleacă în călătorii cu soţul ei,cântăreţul Octavian Dobrotă. “A fost cu noi chiar şi într-o vacanţă de două săptămâni în Europa”,îşi aminteşte blondina.