Idei de decorare a scărilor pentru un interior inedit

1 71463 original jpg jpeg

O scară reprezintă un element important în fiecare casă, este în primul rând utilă pentru a ajunge de la un etaj la altul. Nu trebuie privită însă doar din acest punct de vedere pentru că poate constitui piesa principala în decorarea unei locuinţe.

Scările pot avea un design inedit dacă de exemplu se montează câteva spoturi luminoase pe treptele scărilor sau pe peretele de lângă trepte,se pot decora chiar treptele cu tapet,colaje,vopsea sau pictură. Mai există o posibilitate şi anume un design unic de decorare a balustradei unei scări,această variantă în mod sigur va personaliza scara conform stilului încăperii respective,nu trebuie ignorat faptul că are şi rol de protecţie.

Sunt multe variante de decorare a balustradei care diferă în funcţie de formă,de mărime dar cel mai important de materialul folosit pentru confecţionarea balustradei. Se pot realiza din structuri simple de inox în special pentru amenajările de tip modern,se pot crea de asemenea combinaţii originale între inox şi lemn sau inox şi sticlă,şi clasicul stil care se menţine în timp de această dată conturat cu elemente din fier forjat.

Balustrada brânză Emmentaler a fost creată de designerul Biljana Jovanovic care s-a inspirat de la aspectul brânzei Emmentaler. Este confecţionată din tablă de oţel,grunduită şi vopsită alb mat. Acest model se poate personaliza deoarece modelul diferă în funcţie de mărimea spărturilor şi astfel poate fi uşor de integrat într-o casă.