Idei ieftine de decoraţiuni interioare

1 55684 original jpg jpeg

Vrei să dai o nouă înfăţişare casei tale cu investiţii minine? Atunci foloseşte obiecte pe care le ai cu siguranţă la îndemână şi pe care le poţi transforma în decoraţiuni de efect!

Stilul eclectic e la modă

Îţi place să combini foarte multe elemente,iar camerele în una sau două nuanţe cu mobilă asortată ţi se par plictisitoare. Anul acesta stilul extravagant este vedeta aşa că nu te sfii să pui alături mai multe elemente decorative. Scoate din sertar vechea ta cutiuţă de bijuterii din lemn şi pune-o pe raft alături de suvenirele din vacanţă. Dacă ai veioze vechi sau vaze de flori de la bunica afişează-le în toată splendoara lor,întrucât obiectele vintage vor fi mereu la modă.

Citeşte şi:

Decoraţiuni inedite din hârtie

Sfaturi ingenioase pentru decoraţiuni interioare!

Reciclează şi decorează

Ai mai multe sticluţe şi vase de aceleaşi dimensiuni şi din modele asemănătoare dar nu ştii ce să faci cu ele? Nimic nu aduce mai multă culoare şi viaţă într-o încăpere decât florile. Aşadar,în loc să arunci vasele mai bine le umpli cu apă,pui în ele flori de sezon şi le aşezi pe un raft la vedere. Vor deveni punctul central al camerei şi vor fi o încântare pentru privirile musafirilor.

Tablourile de familie,nepreţuite

Fotografiile de familie sunt un detaliu care vor da o notă de căldură oricărei camere. Alege-le pe cele care-ţi sunt cele mai dragi şi scoate-le la imprimantă la rezoluţie mai mare. Pentru rame fie alegi unele mai vechi pe care să le vopseşti în aceeaşi culoare,fie investeşti şi cumperi câteva rame simple negre. Rezultatul final va fi un colţ dedicat familiei tale,care-ţi va înfrumuseţa căminul.