Idei pentru amenajare biroului

1 64480 original jpg jpeg

Toamna bate la uşă şi aduce cu ea începutul anului şcolar. Este momentul ideal pentru a pregăti biroul şcolarului, pentru a obţine cele mai bune note. Iată câteva idei pentru amenajarea biroului!

Pentru un nou început de an şcolar plin de energie,redecoraţi camera celui mic cu mobilier aflat în trend. Folosiţi pete de culoare pentru a înveseli spaţiul,alegeţi pentru biroul de lucru un scaun care nu numai că se adaptează înălţimii copilului şi este ortopedic,ci este şi colorat.

Funcţionalitate şi confort

Decoraţi cu mobilier în nuanţe deschise,iar pentru un spaţiu de depozitare în plus,orientaţi-vă către un pat cu ladă şi către poliţele suspendate,deosebit de practice,şi optaţi pentru un dulap cât mai simplu pentru haine.  

Un birou din lemn sau din metal adaptabil spaţiului şi care poate fi modificat în funcţie de necesităţile celui mic,reprezintă alegerea perfectă.

Completaţi designul camerei cu un covoraş de asemenea în tonurile toamnei,tablouri care vorbesc despre personalitatea şi hobby-urile copilului,cu decoraţiuni care vor aduce aduce un plus de stil şi personalitate.

Accentul trebuie să cadă pe funcţionalitate şi confort,însă criteriul estetic nu trebuie să lipsească,de aceea tabureţii coloraţi,pernele decorative,cutiile de depozitare vor reprezenta detalii pline de poveste.

Da,camera tânărului trebuie să fie locul în care acesta se simte cel mai bine,pentru că el a ales culorile care-i plac şi tipul de mobilă preferată,spaţiul fiind,de fapt,propria lui creaţie.

Un spaţiu de lucru cu personalitate

Biroul de lucru trebuie să fie un spaţiu comod,mai ales pentru cei care petrec multe ore la job,dar trebuie să fie în acelaşi timp şi impozant,pentru ca întâlnirile de afaceri să fie cât mai profitabile. 

Fie că redecoraţi biroul de acasă sau de la job,alegeţi o masă simplă,cu dulap cu sertare,un scaun directorial comod,pentru orele prelungite de muncă.

Finisajele albe cu supraluciu ale biroului,blatul din sticlă,conferă căldură spaţiului şi aduc un plus de eleganţă,fiind totodată deosebit de practice.

În spaţiile generoase se potrivesc perfect birourile duble,pe colţ. Acestea oferă suficient spaţiu pentru calculator,lampă de iluminat şi alte accesorii necesare în timpul lucrului.

De obicei,birourile în nuanţe de alb sunt cele mai căutate,însă pentru persoanele nonconformiste sunt disponibile şi variantele pe negru sau pentru cei care preferă stilul clasic,birourile cu finisaje care imită culorile naturale ale lemnului.

Piesa de rezistenţă a biroului ar putea fi biblioteca,aceasta ne reflectă pasiunile,preferinţele,prestigiul şi valorile care ne reprezintă. Pentru un acces mai uşor la cărţile şi obiectele aşezate în bibliotecă,cel mai potrivit este ca aceasta să fie aşezată în zona biroului. 

Pentru un birou chic şi un spaţiu unic,încercaţi să îmbinaţi mai multe stiluri. Veţi avea un birou unic,elegant şi distins,exprimând creativitate prin fiecare detaliu.

Mai multe idei pentru amenajare găseşti în magazinul si pe situl kika.ro.Recente

Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau 1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde sursa  Shutterstock jpg
Intepatura de albine jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg
Tort cu frisca si capsuni Sursa foto shutterstock 2150379391 jpg