Idei pentru decorarea casei de Crăciun

simeon stalpnicul png

Nu mai e mult până ce vom deschide cadourile şi vom gusta din bunătăţurile tradiţionale pregătite pentru Sărbătoarea Naşterii Domnului. Dar întâi de toate, transformă-ţi casa într-un loc cu iz de sărbătoare, decorând-o în stil festiv. Iată câteva idei uşor de pus în practică!

În cazul în care nu ai spaţiu suficient pentru un brad,îţi poţi împodobi casa în aşa fel încât nu vei simţi lipsa brăduţului.  Împodobeşte holurileDecât să pui accentul pe un singură camera,de obicei cea în care se află bradul,primeşte Crăciunul în toată casa. Dacă te bucuri de o casă cu etaj,împodobeşte scara cu betea sau luminiţe. Pune crenguţe de brad în diferite locuri pe hol şi nu uita de coroniţa de brad cu diferite ornamente pe care să o agăţi pe uşa de la intrare.Ornamente în stil festivNu trebuie să asortezi totul pentru a arăta bine,însă este important ca per ansambu să ai câteva elemente de aceeaşi culoare. Dacă porneşti cu galben sau argintiu ca şi culoare de baza atunci poţi adăuga liniştită şi alte culori pentru că se vor potrivi de minune. Însă,dacă vrei să ai un Crăciun tematic,optează pentru cel mult 3 culori pe care să le foloseşti la decorarea interiorului.Şi totuşi dacă vrei un brad de Crăciun..Pentru unii dintre noi Crăciunul nu înseamnă nimic,dacă nu există şi un brăduţ într-un colţ al camerei. Înainte de a te gândi cum ornezi bradul,trebuie mai întâi să îl alegi. Dacă vrei să ai cu adevărat un brad frumos alege unul extrem de bogat,de mărime medie.

În ceea ce priveşte ornamentele,optează pentru fulgi de zăpada argintii pentru că au rolul de a lumina bradul,globuri mari de sticlă colorate,fundiţe,clopoţei,acadele,moş crăciuni sau alege orice alt ornament care crezi că se potriveşte stilului familiei tale.

În fond,decorarea casei este un moment plăcut pe care îl petreci alături de cei dragi. Dă frâu liber imaginaţiei şi primeşte în casă spiritul Sărbătorilor de Iarnă!