Idei practice pentru amenajarea camerei bebeluşului

1 68417 original jpg jpeg

Cu toate opţiunile şi tendinţele de design disponibile, camera unui bebeluş nu mai trebuie să fie tradiţională, în culori pastelate. Dacă vă place un design modern, iată mai jos o colecţie de idei practice pentru amenajarea camerei bebeluşului.

Când vă apucaţi de amenajarea camerei bebeluşului trebuie să aveţi în minte următoarele sfaturi.

Adăugaţi un dispozitiv pentru reglarea intensităţii luminii. Este un proiect simplu,care vă permite să ajustaţi lumina în funcţie de starea de spirit. Selectaţi ţesături şi covoare durabile,uşor de curăţat.

Alegeţi piese de mobilier care se pot transforma în mobilier pentru un adolescent. Gândiţi-vă la poziţionarea mobilei şi la siguranţă pe măsură ce bebeluşul începe să umble. Nu puneţi pătuţul la fereastră,acoperiţi prizele şi puneţi obiectele de valoare pe rafturile mai înalte. Concentraţi-vă pe crearea unei camere pentru bebeluş cu multe spaţii de depozitare şi nu aglomeraţi podeaua.

Alegeţi un pătuţ cool

Sunt multe modele noi şi moderne de unde puteţi alege pătuţul pentru bebeluş,dar încercaţi ceva diferit şi optaţi pentru un pătuţ oval. Luaţi în considerare folosirea unuia care se transformă într-un pat atunci când copilul creşte.