Idei practice pentru grădină şi balcon

1 69317 original jpg jpeg

Dacă vrei să-ţi personalizezi grădina sau balconul, mizează pe piese de mobilier funcţionale, practice, comode şi rezistente şi accesorii dintre cele mai diverse. Iată cum le poţi amenaja!

Ce mobilier să alegi pentru grădină

„O grădină în care te simţi bine este o grădină bine îngrijită,iar timpul petrecut în aer liber cu familia şi prietenii este de nepreţuit. (…) Mediul în care ne relaxăm este esenţial pentru sănătatea noastră“,declară Isabelle Pleska,Praktiker România.

Dacă spaţiul îţi permite,dă un aer aparte grădinii tale cu scaune,mese,fotolii şi chiar o canapea din rattan. Acesta este rezistent,cu un design plăcut şi se găseşte într-o varietate de modele şi culori.

Mobilierul din fier forjat este solid şi,în plus,poate fi vopsit în culoarea preferată. Pentru ca zona să capete o anumită culoare,accesorizează piesele de mobilier cu câteva perne. Astfel,vei obţine un spaţiu confortabil pentru relaxare.

Foarte apreciat este mobilierul din lemn,iar investiţia în asemenea piese de calitate asigură o durată mai lungă de viaţă.

Dacă locuieşti la bloc

Pentru cei care locuiesc la bloc şi nu au o grădină generoasă,pot opta pentru mobilierpliant,din lemn,uşor de depozitat şi de folosit. Acest tip de mobilier este o alegere utilă şi pentru terasa de la bloc şi poate fi completat cu ghivece colorate sau suspendate,pentru diverse plante,elemente decorative specifice,pardoseli pentru balcon,tencuieli pentru pereţi,un hamac sau,în cazul în care este o terasă mai mare,chiar un balansoar.

Accesoriile care fac diferenţa

Pentru că zilele mai lungi şi călduroase ne fac să ne bucurăm şi mai mult de frumuseţea naturii,un balansoar de grădinăeste un important element estetic. Dacă ai o grădină generoasă,o piscină gonflabilă va deveni atracţia tuturor membrilor familiei în zilele toride. În plus,o variantă la îndemâna oricui este o piscină supraterană,care poate fi montată şi demontată uşor,fără ajutorul unui specialist. Un hamac este alegerea ideală atât pentru grădină,cât şi pentru parc,fiind uşor de transportat,mai ales dacă eşti cu bicicleta,şi de montat între doi copaci.Recente

Tort de ciocolata cu cirese Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește sursa  Shutterstock jpg
casa bântuită foto  Shutterstock jpg
Pui souvlaki Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau 1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde sursa  Shutterstock jpg
Intepatura de albine jpg