În ce culori să vopseşti dormitoarele copiilor

1 67966 original jpg jpeg

Niciun alt loc nu exprimă personalitatea copilului ca dormitorul său. De aceea, este foarte important să ştii cum să-i colorezi pereţii din cameră.

Alege verde

Adu culoarea naturii în cameracopilului tău. Designerii de interior spun că utilizarea culorii verde ca o culoare primară sau secundară,în orice schemă de culori în dormitor îl ajută pe cel mic să aibă un somn odihnitor.

Alb ca zăpada

Decorarea pereţilor cu alb dă impresia unei camere mult mai mari şi este recomandată spaţiilor mici. Ai grijă atunci când încerci să potriveşti culoarea pereţilor cu restul schemei de culori din cameră.

Optează pentru albastru

Au apus zilele când albastru era o culoare dediactă doar camerei băieţilor. Acum,designerii de interior recomandă utilizarea albastrului ca o culoare primară sau secundară,atât în camerele pentru fete,cât şi pentru cele ale băieţilor. Foloseşte albastru pentru a evidenţia zonele de studiu sau de lucru sau pune un birou sau covor albastru în dormitor. Ca o alternativă,în loc să colorezi toţi pereţii camerei în albastru,dă o pată de culoare dormitorului prin mobilierul de culoare albastru.

Culoarea bronzului

Poţi să colorezi pereţii dormitorului copilului tău şi cu maro deschis sau poţi opta pentru culoarea bronzului. Designerii de interior recomandă să spargi monotonia culorii cu ajutorul mobilierului de culoare verde,alb sau roz.

Nu uita de violet

Dormitorul e foarte important în Feng Shui,iar culoarea purpurie sau violet este asociată cu elementele apă şi bogăţie. Designerii de interior recomandă ca în cazul în care colorezi pereţii camerei în această culoare să evidenţiezi anumite zone ale dormitorului cu galben.

Farmecul culorii turcoaz

Dă camerei copilului tău un sentiment de calm şi pace pictându-i pereţii dormitoruluicu un amestec bogat de albastru şi verde,mai exact turcoaz. Încearcă turcoazul ca singură culoare sau colorează anumite zone ale camerei cu roz,maro,albastru sau alb.



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg