Jean, «te pupă Floppy!»

1 47045 original jpg jpeg

Nu multă lume ştie că îndrăgitul manelist Jean de la Craiova, care a făcut furori la “Dansez pentru tine” cu expresia “Te pupă Jean!”, are o pasiune pentru animale, mai ales pentru bichonul lui maltez, Floppy, căruia încearcă să îi satisfacă toate poftele.

Jean este tare mândru de patrupedul lui,Floppy,pe care l-a primit acum patru ani de la o vecină. După ce,în primele zile,i-a “torturat” pe cei ai casei cu plânsul,bichonul maltez s-a adaptat rapid la noul mediu. Mai ales că manelistul i-a dat liber să facă tot ce vrea.

Solistul îşi aminteşte cu plăcere de momentul în care l-a dus pe Floppy la “fetiţe”:“Am mers cu el la o caţeluşă,dar el nici nu o băga în seamă. Aşa că,de ciudă,l-am vopsit roz în cap”.

Pentru răsfăţatul familiei,Jean pregăteşte tot felul de surprize:“Îi dau mereu dulciuri,mâncare specială,îi cumpăr zgarde,hăinuţe,îl duc la frizer”.Răsplata,spune cântăreţul,este că Floppy sare de bucurie pe el şi “îl pupă” câteva minute în şir.

Dar tare s-ar mai fofila Jean al nostru de la spălatul patrupedului său! “Nu suport partea în care trebuie să îl curăţ pe Floppy şi nu ştiu cum se face că mereu vine de afară murdar”,declară brunetul.Recente

obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg
Tort cu frisca si capsuni  Sursa foto shutterstock 2150379391 jpg
ameteli jpg
freepik com jpg
shutterstock 181934495 jpg
Nelly Furtado jpg
Î i dore ti sa ara i mereu impecabil Iata Top 5 modalita i prin care te po i asigura ca vei arata mereu irepro abil  jpg
Siropul de tuse periculos pentru copii  Sursa foto shutterstock 65331178 jpg
50 de ani jpg
moda jpg
Vizita la ginecolog  Sursa foto shutterstock 2140229091 jpg
shutterstock 1184461372 jpg
Piele sanatoasa jpg
Picture13 png