Legătura organe puncte din talpă. Ce spun ele despre bolile tale

1 73387 original jpg jpeg

Legătura organe puncte din talpă. Ştiai că poţi identifica mai multe probleme de sănătate, atât fizice, cât şi emoţionale, doar prin examinarea tălpilor? Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a le oferi îngrijirile necesare şi atenţia de care au nevoie pentru a rămâne sănătoase.

Potrivit reflexoterapiei,există o legătură directă între organele din organism şi punctele specifice din talpă. În plus,picioarele suportă greutatea corpului pe parcursul zilei,motiv pentru care au nevoi de îngrijiri suplimentare.

Legătura organe puncte din talpă - Tălpile şi conexiunea pe care o are cu organele corpului:

Una dintre cele mai simple moduri de a verifica problemele de sănătate este de a examina cu atenţie tălpile picioarelor pentru a observa schimbările. În picioare şi degetele de la picioare,sunt capilare de densitate variabilă,ceea ce indică o bună circulaţie a sângelui. În cazul în care numărul acestor capilare scade,iar în unele cazuri aproape de dispariţie,acesta poate fi semnul deficienţei sanguine. Acest lucru ar putea fi cauzat de pantofi,dar şi de purtarea unor şosete prea strâmte.

Ce înseamnă durerea de picioare

Apariţia bruscă şi frecventă a durerii picioarelor poate semnala o deficienţă de substanţe nutritive,deshidratare sau o circulaţie a

scăzută. Aşadar,este important să te gândeşti care sunt cauzele şi care este cel mai bun tratament pentru a nu le lăsa să se agraveze.

În cazul în care apar crampe în talpă doar la cei care sunt activi şi fac sport,deshidratarea este cauza. Această afecţiune trebuie să fie tratată cât mai repede. În plus,trebuie crescut aportul de apă în perioada de activitate fizică. În cazul în care deshidratarea nu este cauza,este posibil să existe în organism o deficienţă dintr-unul dintre aceste substanţe nutritive:potasiu,calciu sau magneziu.

Legătura organe puncte din talpă - Răni care nu se vindecă

Un alt semn că ceva nu este în regulă în organism se referă la o rană care nu se mai vindecă. Acest lucru poate însemna că există un risc de a dezvolta diabet zaharat. Persoanele cu această condiţie suferă de leziuni permanente ale nervilor la extremităţi şi au dificultăţi în vindecarea rănilor şi a ulcerului.

În plus,dacă ai permanent picioarele reci,este un semn că

nu funcţionează corect şi că ai putea suferi de hipertiroidism. O altă cauză a picioarelor reci poate fi legată de deficienţa sanguină. Dacă ai această problemă,este recomandat să ceri sfatul unui medic pentru a determina cauza exactă.

Totodată,picioarele umflate sunt rezultatul slabei funcţionări ai rinichilor şi a retenţiei de apă. În plus,anumite

pot avea ca efect secundar umflarea picioarelor.

Legătura organe puncte din talpă - Nu uita:

Este important să acorzi atenţie acestor semne care ne spun că ceva nu funcţionează aşa cum ar trebui în organism. De aceea,nu ezita să acorzi atenţie schimbărilor picioarelor,deoarece ele chiar pot semnala o problemă gravă de sănătate.

Credit foto:www.steptohealth.com