Liniile palmelor prezic viitorul!

1 67317 original jpg jpeg

Este cunoscut faptul că palma stângă dezvăluie totul ce aduce viitorul, iar dreapta dezvăluie ce am realizat în viaţă până în prezent. Citeşte în palmă atunci când vrei să aflii caracteristicile moştenite şi potenţialul interior, dar şi atunci când vrei să ştii ce schimbări apar în viaţă.

În cazul în care semnele cele active şi pasive sunt foarte diferite,reprezintă o persoană care a lucrat în mod activ şi greu spre auto-dezvoltare în fiecare aspect. Mână activă reprezintă o persoană dreptace,ce va fi mâna lui sau a ei,în timp ce mâna stângă este pasivă. Este la fel şi pentru oamenii stângaci. În plus,o persoană cu mâinile relativ mici este considerată mai activă,petrece mai puţin timp de gândire despre ce să facă.

Iată cum să interpretezi corect liniile palmelor:Linia vieţii

Aceasta începe între degetul mare şi cel arătător şi trece în jurul valorii de Muntele lui Venus spre încheietura mâinii. În cazul în care este lungă,profundă şi netedă prezintă o stare bună de sănătate şi o viaţă lungă. Liniile abrupte şi cele ramificate în jos indică bolii şi / sau accidente.

Linia capului

Este linia orizontală din mijloc. În cazul în care este lungă şi profundă ai o mintea extinsă,şi se încadrează într-o direcţie imaginativă. Direcţia în care merge în sus este plictisitoare,obiectivă. Ea are start comun cu linia vieţii,rezonabile şi sexual devoţională cu sexul opus. Începută mult deasupra liniei de viaţă este prezentă afecţiunea pentru aroganţă şi ipocrizie. Liniile transversale mici,prin titlul reprezintă predispoziţie spre dureri de cap.

Linia inimii

Lungă,profundă şi netedă reprezintă emoţii şi compasiune. La sfârşitul liniei inimii între degetul mijlociu şi cel arătător este prezentă bunătatea şi sacrificarea. La sfârşitul degetului arătător,lacomia de putere,iar la sfârşitul spatelui degetului arătător reprezintă devotamentul de viaţă la o singură profesie. În cazul în care linia de viaţă şi linia capului sunt aproape,înseamnă că şeful tău domină peste sentimente.

Linia destinului

Aceasta se întinde de la încheietura mâinii până la degetul mijlociu. În cazul în care este profund gravată,destinul prescris determină viaţa. Linia destinului începe în mijlocul palmei care reprezintă apariţia în viaţă a succesului,mai târziu. Dacă linia destinului lipseşte,un mod distinctiv îţi hotărăşte viaţa,iar dacă apare cu întreruperi prezintă nenorocire.

 Linia artei  

Se merge de la linia destinului şi până la degetul inelar. În cazul în care este predominantă reprezintă talentul artistic. Dacă poţi vedea o altă linie,lângă linia de lângă artă,linia banilor,poţi trăi din talent. În cazul în care ambele lipsesc,nu va fi nici talent,nici fericire.

  Linia Mercur    

Este chiar lângă linia artei,sub degetul mic. O linie lungă şi fermă semnifică agilitate în afaceri,iar mai multe linii subţiri prezintă interesele ştiinţifice. Linia Mercur în legătură cu linia de bani sau cu cea a artei reprezintă bogăţie prin ştiinţă şi afaceri.

Linia sănătăţii

Arcul de mai jos de linia Mercur este linia sănătăţii. Mulţi oameni ar putea să nu-o aibă,dar dacă este prezentă,aceasta indică probleme de sănătate,mai ales dureri ale organelor interne.

Liniile fericirii

Poţi găsi aproximativ patru linii în jurul încheieturii. Dacă acestea sunt clare prezintă fericirea,dar după o muncă grea,iar în cazul în care sunt absente,nu va fi nicio bucurie.

Liniile erotice

Micile linii pe muntele lui Venus sunt cele erotice. Muntele lui Venus indică o sensibilitate şi o vitalitate. Puternice,lungi şi paralele reprezintă sentimente romantice puternice,liniile slabe scurte,sunt mai puţine emoţii,iar cele de grilă se referă la tendinţa de a argumenta şi relaţii scurte.

  Linia succesului  

Aceasta este linia mică de la titlu la degetul arătător. Liniile drepte se referă la ambiţie care conduce la succes,iar liniile încrucişate prezintă obstacolele în drumul spre succes.

  Brâul Venus    

Arcul de mai jos a degetului mijlociu şi inelar este numit brâul Venus. În cazul în care este un cerc închis prezintă dezamăgire în dragoste,iar cercul semi-deschis,dezamăgirile vor fi depăşite. Mai multe cercuri se referă la o sensibilitate excesivă care complică viaţa obişnuită.Recente

Fulgi sau lapte de ovaz in cafea  Sursa foto Shutterstock 1453749629 jpg
Tăierea părului îl face să crească mai repede  Shutterstock  jpg
a muri de bătrânețe  sursa foto   Shutterstock jpg
reflexoterapie palmara ok shutterstock 1270690045 jpg
Ce spune despre sanatatea ta culoarea menstruatiei  Sursa foto Shutterstock 2204663437 jpg
Obiecte toxice, potpourri, shutterstock jpg
Caini care se adapteaza usor la apartament, foto shutterstock jpg
Atentie la cheagurile de sange  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei screen post folBYP0ED0k unsplash jpg
foto caravana 2021 jpeg
slabesti dieta este importanta jpg
3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023 jpg
De ce te prind serialele așa de tare Afla care sunt tehnicile de marketing care te fac să ți pierzi nopțile de dragul narațiunii preferate! jpg
Ai nevoie de un nou televizor în living room  Îți spunem noi cum să l alegi! jpg
Top 4 iphone hacks pe care nu le știai, dar de care ai nevoie jpg
Photo 1 @siora18 Unsplash jpg
Topuri și cămăși de damă care se potrivesc formelor mai rotunde jpg
Cum să alegi și să asortezi cizmele de toamnă perfecte jpg
bijuterii navajo jpg
Astenie de toamna, foto shutterstock  jpg