Mărturii de nuntă – idei originale şi binecunoscute, la un loc

1 68621 original jpg jpeg

Nu poţi organiza o nuntă, fără să te gândeşti şi la preţioasele mărturii. Dacă îţi doreşti un eveniment fastuos, pe care invitaţii să-l ţină minte, ia în calcul şi aceste modele de mărturii de nuntă – idei originale. Oaspeţii vor pleca acasă cu amintiri pe care nu le vor uita curând.

Poţi face tu şi partenerul tău mărturii ingenioase,simplu de confecţionat şi care nu presupun un buget generos. Iată câteva modele din care să te inspiri!

Binecunoscuţii săculeţi din organza,care pot fi umpluţi cu bomboane glazurate,pietricele decorative sau semi-preţioase sunt în continuare o alegere bună,când vie vorba despe mărturii. Se zice că cinci bomboane în săculeţ (poate fi şi din saten) simbolizează sănătatea,bogăţia,fericirea,fertilitatea şi longevitatea.

Mai poţi adăuga în săculeţe flori uscate şi parfumate,săruri de baie,seminţe de flori şi multe alte idei personalizate. Totul e să laşi frâu liver creativităţii.

Mărturii de nuntă – idei originale din lumânări şi macarons

Amintiri drăguţe poţi confecţiona şi din lumânări decorate după cum vă place. Puteţi alege lumânări mai groase,cu dantelă şi panglică colorată,şi o floare sau un element de decor lipit,care să vă reprezinte.

Dacă la amândoi vă placdulciurile,puteţi oferi invitaţilor cutiuţe cu câte doi macarons în ele,eventual să fie coloraţi,şi la care ataşaţi o fâşie cu numele vostru şi data evenimentului. Va fi un mic cadou dulce foarte apreciat.

Batoane de vanilie în sticluţe

Achiziţionează sticluţe decorative şi pune în ea câteva fire de vanilie sau batoane de scorţişoară,pe care invitatul le poate folosi la gătit. De gâtul sticluţei leagă o fâşie frumos colorată,cu un mesaj care vă reprezintă. Poate fi,de exemplu,numele vostru,data evenimentului şi un citat.

De asemenea,puteţi să oferiţi invitaţilor,dacă aveţi un buget mai generos,câte un usb personalizat cu multe dintre melodiile voastre preferate. Pe el poate fi inscripţionată data evenimentului şi numele voastre. Poate să fie şi o poză cu voi,cea mai frumasă,imprimată pe usb.

Mărturii delicioase

Vă tentează ideea unor mărturii comestibile? Puteţi folosi ciocolată de casă,făcută de voi,bomboane cu cocos sau ciocolată,prăjiturele în forme inedite,borcănele cu miere,gem,nuci sau fructe uscate,ori poţi opta pentru sticluţe cu ulei esenţial şi plante aromatice.

Mărturii practice

Dacă nu te încântă ideea unor mărturii dulci şi preferi unele care rămân şi după eveniment,poţi alege mini-albume foto,rame pentru poze,cutiuţe de bijuterii,agende mici,săpunuri personalizate,brelocuri,semne de carte,cutiuţe cu sare de mare frumos colorată.