Maşina de spălat vase, un moft?

1 47312 original jpg jpeg

Dacă vrei să-ţi petreci puţin timp în bucătărie, maşina de spălat vase te poate ajuta. Ea îţi uşurează treburile casnice şi te ajută să faci economii.

Maşina de spălat vase foloseşte mai puţin detergent şi are nevoie de o cantitate mai mică de apă decât ai tu când le speli manual. Iar folosirea ei nu-ţi măreşte consumul de energie. Iată ce avantaje îţi oferă.

Îndepărtează eficient murdăria

Vii obosită de la serviciu,trebuie să pregăteşti masa,copiii te aşteaptă la teme şi tu nu ştii ce să faci mai întâi?

Ei bine,maşina de spălat vase îţi vine în ajutor. O maşină de calitate,concepută pentru curăţarea vaselor,poate să îndepărteze eficient murdăria de pe tacâmuri sau de pe paharele de cristal. În funcţie de nevoi,alege-ţi una silenţioasă care să fie dotată cu un număr mare de programe de spălare.

Economiseşti energie şi apă

Dacă nu eşti convinsă de beneficiile maşinii de spălat vase,este bine să iei în calcul faptul că,prin folosirea ei,consumul de apă şi de energie se reduce cu până la 60%.

O familie de patru persoane consumă zilnic între 40 şi 60 de litri de apă caldă la o chiuvetă de bucătărie cu o capacitate de 20 de litri.

O maşină de spălat performantă,setată la un program de 30 de minute,are nevoie de 14 litri de apă la un ciclu de spălare,pentru a curăţa acelaşi număr de vase.

Îţi păstrezi mâinile îngrijite

Spălarea manuală a vaselor atacă pielea mâinilor. Detergentul de vase şi duritatea apei de la chiuvetă usucă pielea şi dăunează unghiilor.

În schimb,prin folosirea maşinii de spălat vase,te pui la adăpost de aceste neplăceri. În timp ce maşina spală vasele,poţi urmări liniştită filmul preferat sau te poţi ocupa de alte treburi casnice.

Ce model să alegi

Există o gamă variată de maşini de spălat,atât încorporabile,care se potrivesc cu mobilierul din bucătărie,cât şi aparate de sine stătătoare. Pentru o bucătărie unitară,cu un design modern,alege o maşină încastrabilă,ascunsă în mobilier. Dacă n-ai spaţiu,o astfel de maşină îşi poate găsi locul chiar şi într-o cămară,doar că va avea nevoie de o sursă de apă.Recente

Samsung sau iPhone Iată ce telefon ți se potrivește mai bine în funcție de nevoile tale de zi cu zi! jpeg
par carut jpg
caine, fructe, cirese jpg
Ochi hazel jpg
shutterstock 418125508 jpg
Piele sanatoasa, fructe jpg
Sapunuri care alunga insectele tantarii  Sursa foto Pixabay jpg
masina de spalat vase jpg
lampi led unghii jpg
cumsedepisteazacanceruloral jpg
shutterstock 1746013364 jpg
exfoliant fata xpertbeauty jpg
Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
shutterstock 1433984846 jpg
7 moduri mai putin stiute prin care iti protejezi rinichii  Sursa foto shutterstock 1922026235 jpg
Tort de ciocolata cu cirese  Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește  sursa   Shutterstock jpg
casa bântuită  foto   Shutterstock jpg
Pui souvlaki  Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg