Mersul pe cărbuni încinşi te ajută să afli mai multe despre tine

1 63652 original jpg jpeg

Cauţi să afli cine eşti cu adevărat, care sunt dorinţele tale ascunse, care este scopul tău şi cât de departe eşti în stare să mergi pentru îndeplinirea lui? Mersul pe cărbuni aprinşi (firewalking)este o experienţă ce ar putea să-ţi ofere câteva răspunsuri.

Mersul cu picioarele goale pe cărbuni aprinşi nu mai este considerat demult o experienţă ce ţine de paranormal,fiind folosit adesea de companii la sesiunile de team building şi în atelierele de dezvoltare personală ca exerciţiu de consolidare a încrederii în sine. Practica există de mii de ani,în toate culturile,în Hawaii şi în religiile budiste,dar şi aproape de România,în Bulgaria,ca o componentă a dansului nestinarilor,având semnificaţia mistică de depăşire a unor limite. 

În România,aproximativ 5.000 de persoane au experimentat mersul pe cărbuni aprinşi. În prezent,atelierele în care înveţi să practici acest exerciuţiu extrem se ţin în natură,unde există posibilitatea de a face o potecă de jar.

Cu ce te îmbogăţeşte o asemenea experienţă? Te ajută să-ţi depăşeşti barierele mentale,iar o pregătire a minţii corect consolidată surmontează orice obstacol de ordin material. O astfel de experienţă îţi conferă o stare pe care o poţi accesa în momentele dificile,cu condiţia să o fi trăit la un moment dat.

Citeşte mai departe pe ANTENA SATELOR.