Moduri incredibile pentru utilizarea pungilor cu silicon

1 69670 original jpg jpeg

Sunt mici şi vin într-o punguţă de fiecare dată când cumpărăm pantofi, genţi sau telefoane. Şi aproape de fiecare dată le aruncăm. Pungile cu silicon au şi alte întrebuinţări care te pot ajuta în casă.

CasoTeca îţi prezintă moduri incredibile pentru utilizarea pungilor cu silicon.

Cele mai banale obiecte,pe care le aruncăm fără voie,sunt puungile de silicon din cutiile cu pantofi. Şi le aruncăm pentru că nu ne dăm seama ce altceva am putea face cu ele.

Totuşi,există mai multe moduri în care aceste pungi de silicon pot fi folosite cu succes nu doar în casă,ci şi în maşină.

Ce trebuie să ştii din start este că nu trebuie să laşi la întâmplare aceste pungi cu silicon dacă ai copii mici,deoarece acestea sunt toxice odată înghiţite. Copii ar putea crede că micile biluţe sunt bomboane.

Mai trebuie să ştii că pungile cu silicon nu mai funcţionează după ce au adunat multă umezeală. Pentru a le putea refolosi,trebuie să le laşi la cuptor la 200 de grade timp de două ore.

Să conduci un gemurile de la maşină aburite,poate fi periculos. Pune câteva pliculeţe cu silicon pe bordul maşinii pentru a evita crearea aburilor. Acelaşi truc poate fi folosit chiar şi în casă,dacă pui într-un bol plicuri cu silicon pe pervaz sau la oglindă.