Moduri simple şi eficiente prin care poţi învinge sinuzita

nas înfundat mereu jpeg

Eşti mai tot timpul cu nasul în batistă sau îl ai înfundat? Te dor sinusurile? Cel mai probabil suferi de rinită, sinuzită sau rinosinuzită. Iată ce remedii te pot ajuta să scapi de aceste afecţiuni.

Dacă suferi de rinită sau rinosinuzită,ai dureri de cap,iar scurgerile nazale sunt purulente,în afara tratamentului medicamentos poţi recurge la ajutorul plantelor. 

Ce trebuie să… tragi pe nas

,,Infuziile de muşeţel şi salvie sunt eficiente în tratarea rinitei şi a rinosinuzitei. Se prepară dintr-o linguriţă de plantă uscată la o cană de apă fierbinte şi trebuie băute două căni pe zi. Un leac mai puţin obişnuit presupune să trageţi pe nas un decoct din rădăcină de cerenţel", explică dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii PULS

Propolisul, un remediu eficient

Cu proprietatea de a anihila simptomele rinitei, spray-ul cu propolis desfundă rapid nasul. În caz de rinită, sunt suficiente două pufuri în fiecare nară până când simptomele cedează. Poţi recurge, de asemenea, şi la unguente pe bază de propolis, pe care le foloseşti tot de două ori pe zi în fiecare nară.

Descoperă AICI alte remedii împotriva rinitei şi a sinuzitei.