Motivele pentru care ţi se descarcă telefonul atât de repede

1 77057 original jpg png

Eşti una dintre persoanele care nu pleacă de acasă fără încărcătorul telefonului? Utilizarea excesivă a telefonului duce la terminarea bateriei într-un timp foarte scurt, iar acest lucru se poate întâmpla când ai cea mai mare nevoie de telefon. Iată de ce ţi se descarcă bateria telefonului într-un timp atât de scurt!

1. Aplicaţiile

Ai multe aplicaţii care rulează pe fundal, chiar dacă nu le foloseşti. Aplicaţiile care se actualizează în mod constant cu date consumă bateria. Asigură-te că îţi închizi toate aplicaţiile după ce le foloseşti.

2. Luminozitatea

Luminozitatea ridicată a ecranului afectează bateria. Aşadar, este recomandat să setezi luminozitatea scăzută, măcar în momentele în care nu foloseşti telefonul ca să citeşti.

3. Setările

Unele aplicaţii, cum este Google Maps, consumă foarte multe date pentru a actualiza în mod constant locaţia, astfel încât şi bateria este afectată. Doar accesează setările şi setează-l la ”în timpul utilizării aplicaţiei”.

4. Nu actualizezi telefonul

În momentul în care nu îţi actualizezi telefonul la cea mai recentă versiune de software, bateria poate fi afectată. Actualizările de software includ remedierile de eroare şi soluţiile la problemele cu care se confruntă telefonul şi durata bateriei poate fi una dintre ele.

5. Internetul

Ai setat telefonul să caute reţele Wi-Fi tot timpul? Ar trebui să dezactivezi, pentru că internetul afectează bateria smartphone-ului.  

6. Notificările

Vrei să primeşti notificări de la toate reţelele sociale? Dacă da, atunci dezactivează internetul când nu foloseşti telefonul. Lasă-le activate doar pe cele importante, cum este e-mailul. Toate aplicaţiile consumă bateria.

7. Încărcătorul  nu este original

Încărcătoarele de calitate inferioară distrug bateriile, aşadar foloseşte întotdeauna încărcătorul telefonului, pe care l-ai primit când l-ai cumpărat.

Credit foto: www.fustany.com