Nu știi cum să-ți amenajezi curtea pentru vară? Iată câteva ponturi pentru zile răcoroase și nopți de neuitat

Cu toții tânjim după soarele izbitor al verii, cocktailurile răcoroase băute pe plajă, serile lungi ce par să dureze o eternitate și acel vibe inconfundabil de „a venit vara!”, unde tuturor ni se pune un zâmbet pe buze.

image

Poate ești un hard-worker și vara aceasta, din acest motiv ar trebui să-ți amenajezi curtea cât mai vioi cu putință, pentru a-ți induce starea de plajă, în timp ce lucrezi. Dacă nu reușești să ajungi la mare, adu marea în curtea ta! 

Iată câteva idei de reamenajări prin curte:

Ești un cinefil convins? Creează-ți propriul cinematograf în aer liber!

Nu este nevoie să te dai peste cap cu reamenajările. Invită-ți câțiva prieteni, așezați-vă comod într-un balansoar de grădină de la Hornbach.ro, montați un videoproiector cu filmul vostru preferat și experiența poate începe! P.S. Nu uita de bolul cu floricele și de o bere răcoroasă !

Și nu te preocupa pentru caloriile în plus, dă-ți voie să te simți răsfățată, măcar pentru o seară. De mâine îți vei relua rutina de fitness.

Ce poate fi mai răcoros și mai potrivit stării de vară decât ideea de a face plajă?

Nu te apuca de construirea unei piscine de dimensiunile bazinelor olimpice. O simplă piscină gonflabilă, însoțită de câteva sezlonguri și crema de protecție la purtător te vor face să te simți ca pe plajă. 

Adaugă și un costum de baie în care să te simți cea mai sexy, câteva poze pe care le vei urca obligatoriu pe social media pentru a putea distribui vibe-ul bun cu prietenii virtuali și poți da drumul distracției!

Nu-i party până când nu pornește muzica!

Amintirile din nopțile de vară, în care îți unduiai trupul pe ritmuri diverse, înconjurată fiind de cei mai buni prieteni și zâmbind vieții, îți dau târcoale? Magia poate cuprinde și alte contururi decât cele cunoscute. Alege o boxă rezistentă  la apă, dă-o la maxim, prepară-ți cel mai delicios cocktail la care ai putea visa și învăluie-te în aroma acestei veri.

Nu e nevoie să dai o fugă pe plajă pentru a te simți ca la mare! Iubim vara, pentru că ea ne redă sentimentul că trăim. Avem vitalitatea aprinsă la maximum în noi, dorința acerbă de a face ca fiecare noapte să fie de neuitat, efervescența pe care ne-o conferă soarele arzător în fiecare zi de vară, așadar nu ne rămâne decât să ne bucurăm, alături de cei dragi, de aceste momente unice.

Pune pe pauză monotonia și dă drumul distracției chiar din curtea ta!

Sursa foto: Pixabay.com



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg