O baie retro sau modernă?

1 65938 original jpg jpeg

Cu toţii visăm la o casă în tendinţe, iar baia nu face excepţie. În ultima vreme însă, stilul vintage începe să câştige teren în detrimentul celui modern, devenind mai accesibil şi mai şic. Tu pe care-l preferi?

Un stil care nu se demodează

simeon stalpnicul png

Dacă n-ai timp şi nici mijloace financiare să amenajezi baia,alege stilul retro,care,indiferent de tendinţe,oferă o atmosferă primitoare,păstrând nostalgia deceniilor ’20,’30. Este elegant,şi aduce un plus de feminitate şi de personalitate unei băi clasice.

De ce să alegi vintage?

simeon stalpnicul png

Plăcerea de a decora cu accesorii retro a cuprins o lume întreagă. Amuză-te şi tu aducând în baia ta mici obiecte de decor sau creează o baie în stil vintage amenajând-o din nou.

Accesorii retro:cărţi poştale metalice,pe care le poţi agăţa sau lipi cu silicon pe faianţă;o cadă ovală,cu picioare;baterii cu finisaje de porţelan,cu rozete de tip cruce,aurii,din crom,care păstrează nostalgia vremurilor apuse;suporturi rotunjite pentru prosoape şi etajere din lemn,care „încălzesc“ vizual camera de baie;  oglinzi cu rame retro

Decor contemporan,simplu şi funcţional

Chiar dacă pentru mulţi un decor modern înseamnă lipsă de confort,linii clare care inspiră rigiditate,nicidecum confort,el aduce culori neutre,mobilier minimalist,practic,texturi şi materiale naturale.

Optează pentru:chiuvetă independent de mobilier;cutii pentru depozitare;culori îndrăzneţe,tari sau numai non-culori;accesorii de baie şi mobilier care au linii curate,simple (dulăpioare modulare pe care le poţi aşeza cum doreşti pe unul dintre pereţii băii);spoturi fixe sau orientabile;etajere transparente,din sticlă.

O îmbinare practică

simeon stalpnicul png

Nu te poţi decide pentru care stil să optezi în amenajarea băii? Ia în considerare şi faptul că la îmbinarea vechiului cu noul,a clasicului şi a contemporanului,câştigi nostalgia şi rafinamentul decoraţiunilor vintage şi funcţionalitatea accesoriilor şi produselor pentru amenajarea băii în spirit modern.