Pernele româneşti – o alegere potrivită pentru întreaga familie

3 clickpentrufemei poza cover ok jpg jpeg

Un adevăr general valabil este că adulţii nu acordă o importanţă suficient de mare pernelor sau lenjeriilor de pat pentru ei. Însă, când vine vorba de micuţii lor, fiecare părinte este interesat să găsească produsele optime. Dorinţa oricărei mămici este ca piticul ei să aibă parte de un somn odihnitor, liniştit şi lipsit de bacterii ce pot provoca alergii. Aşadar, procesul de căutare, analizare şi cumpărare va fi anevoios şi va necesita mai mult timp decât de obicei.

Unul dintre cele mai importante aspecte îl reprezintă proprietăţile pernelor. Este indicat ca acestea să fie hipoalergenice şi să nu permită ca spaţiul destinat somnului să fie invadat de acarieni.

O soluţie potrivită este să alegi perne calitative pentru întreaga familie. În acest fel, vei şti cu siguranţă că atât tu, cât şi copiii tăi veţi avea parte de un somn odihnitor. Uneori, viaţa de adult vine cu numeroase griji şi provocări. Spre exemplu, grijile de la locul de muncă sau supărările de zi cu zi reprezintă factori de stres. Aşadar, seara sau când vrei să intri în casă pentru a te odihni, ai nevoie de cele mai adecvate piese de lenjerie. Cel mai simplu este să te ghidezi după nevoile corpului tău atunci când alegi pernele şi salteaua pentru pat.

Cu siguranţă după sarcinile grele la locul de muncă sau treburile solicitante din gospodărie, nu vrei să te trezeşti cu dureri de musculatură după somn. Astfel, trebuie să alegi perne ce îţi pot conferi un plus de confort. Vreiv să dai uitării durerile lombare sau pe cele de gât din timpul somnului? Atunci ai în vedere ca poziţia de somn să fie corectă şi optează pentru perne hipoalergenice de înaltă calitate. Iată cum poţi să ai parte de cele mai potrivite perne pentru tine.

Perne pufoase şi de calitate – unde le găseşti?

În perioada dinaintea pandemiei, cel mai uşor mod de a căuta perne era vizitarea marilor centre comerciale. Diverse magazine şi pieţe de desfacere erau dotate cu perne care mai de care. Puteai găsi tot ce îţi doreai, în funcţie de dorinţele şi criteriile avute. Îţi era uşor să alegi dintr-o varietate de perne anatomice, din puf de gâscă, hipoalergenice sau din materiale sintetice. În prezent, din cauza restricţiilor, cumpărăturile fizice au început să fie tot mai rare. De asemenea, într-o astfel de situaţie, magazinele online reprezintă cea mai potrivită soluţie. Însă, cumpărăturile în mod virtual pot aduce şi câteva dezavantaje. Tocmai din acest motiv, pentru a fi sigur/ă că achiziţionezi exact ceea ce îţi este pe plac, descoperă câteva criterii pe care să le ai în vedere.

2 clickpentrufemei interior articol jpg jpeg
  • Originea produselor – Pentru a susţine producătorii şi comercianţii locali, poţi opta pentru seturi de perne sau lenjerii pentru pat fabricate în România. Ai în vedere să cauţi de fiecare dată calitatea şi materialele cele mai potrivite pentru întreaga familie. Pernele româneşti de la Hărnicuţa sunt tratate şi concepute special pentru un somn fără griji. De asemenea, sunt antibacteriene şi confecţionate doar din fibre siliconice non alergenice, iar feţele exterioare sunt catfielate. Microfibra embosată are calităţile optime unui somn fără griji. Este plăcută la atingere şi reprezintă un factor ce poate genera cu adevărat vise plăcute.
  • Certificările de calitate – Ca să poţi fi sigur/ă că un produs se ridică la cel mai înalt standard al calităţii, atunci trebuie să te ghidezi după certificări. Printre cele mai cunoscute se regăsesc certificările OEKO-Tex, ISO 9001. Acum este posibil să te întrebi dacă vei găsi aceste criterii doar la pernele din lanţurile comerciale ce importă perne din străinătate. Aşadar, trebuie să ştii că răspunsul este negativ. Poţi avea parte de toate specificaţiile menţionate şi dacă achiziţionezi perne româneşti. Mai mult decât atât, vei avea numeroase beneficii atunci când optezi pentru produse fabricate chiar la tine în ţară. Poţi avea parte de perne cu aceleaşi proprietăţi ca ale celor din marile centre comerciale la preţuri mai bune. De asemenea, te poţi bucura de reduceri şioferte speciale pentru tine şi cei dragi. În luna mai se desfăşoară o campanie promoţională pe care nu ar trebui să o ratezi: set perne 3+1 gratis, atât pentru camera copilului, dar şi pentru dormitorul matrimonial.
  • Confortul – Seara, când te aşezi în pat, vrei să ai parte de cea mai mare doză de confort şi să te simţi relaxat/ă pe deplin. Atunci cea mai bună soluţie este să ai în casă perne moi şi pufoase care să îţi ofere o stare de bine. Hărnicuţele trebuie să fie răsplătite cum se cuvine pentru munca depusă în gospodărie şi grija pentru cei dragi. Aşadar, pernele produse în România şi recomandate de zeci de hărnicuţe promit să fie extrem de confortabile. Sunt pufoase, plăcute la atingere şi cântăresc mai puţin de un kilogram. Greutatea lor este de aproximativ 650 grame fiecare pernă. Astfel, vei avea parte de un somn relaxant care să te încarce cu energie pentru a doua zi.

Probabil că unul dintre dezavantajele cumpărăturilor online îl reprezintă faptul că nu te poţi bucura de produs imediat după achiziţie. Din acest motiv, este potrivit să cauţi producătorii sau comercianţi ce îţi pot garanta o livrare rapidă. Produsele achiziţionate de hărnicuţe promit livrarea coletului în aproximativ 1-2 zile lucrătoare. Aşadar, acum vei avea certitunea că poţi avea parte de perne hipoalergenice de calitate la preţuri bune. Bineînţeles, vei şti şi că ajung cât mai repede la tine. Ca orice persoană pasionată de shopping şi decoraţiuni, sigur vei aştepta pernele cu sufletul la gură. Surpriza nu va înceta să apară.

În concluzie, pentru a putea avea siguranţa că micuţii familiei şi părinţii trăiesc într-un mediu curat şi ordonat, contează pe cele mai potrivite perne. Cele antialergenice te asigură că nimic rău nu poate să i se întâmple copilului tău. De asemenea, alergiile sau iritaţiile vor fi de domeniul trecutului. Certificatele de calitate şi materialele care sunt la cele mai înalte standarde asigură o experienţă ideală de odihnă. Mizează întotdeauna pe calitatea şi confortul pe care poate să ţi-l ofere chiar un brand românesc. În plus, te bucuri de preţuri mai accesibile decât în marile centre comerciale şi de proprietăţi excelente. Totul pentru un somn odihnitor!

Sursa foto: Freepik