Ponturi pentru a-ţi înnoi baia

1 52531 original jpg jpeg

Câteva mici schimbări ale rutinei zilnice sunt de-ajuns pentru a-ţi recâştiga starea de bine, cu atât mai mult unele achiziţii noi pentru casa ta. Te punem la curent cu inovaţiile cele mai recente pentru amenajarea, accesorizarea şi curăţarea băii, ideale chiar şi pentru spaţiile mici!

Baterii cu design retro

În perioada rece,nimic nu este mai reconfortant decât un duş fierbinte. Pentru a avea parte şi de un masaj revigorant totodată,ai putea folosi o pară de duş inovatoare.

simeon stalpnicul png

În magazinele de specialitate,se găseşte Fizz 3S de la Kludi. Are trei jeturi diferite,pe care le poţi selecta cu ajutorul unui comutator încastrat în mâner,şi un sistem practic de curăţare rapidă a pietrei de calcar care se acumulează pe suprafaţa ei.

simeon stalpnicul png

O altă noutate pentru baie sunt bateriile al căror design aminteşte de cel al bateriilor de la sfârşitul secolului al XIX-lea. Cele din gama Kludi Adlon se înscriu în această tendinţă.

Au rozetele tip cruce şi finisajele de porţelan,care păstrează nostalgia vremurilor apuse şi sunt mai rezistente pe termen lung. De asemenea,se găsesc în două culori:crom şi auriu.

simeon stalpnicul png
simeon stalpnicul png

Dulapurile suspendate economisesc spaţiul

Pentru băile în care are loc doar o cabină de duş pot fi folosite baterii încastrate,cum sunt cele Zenta sau Kido de la Kludi. 

Tot pentru băile mici sunt ideale dulapurile suspendate,etajerele din sticlă,pentru că transparenţa  conferă spaţiu,o oglindă de lungime generoasă şi aplicele cu două funcţii (de etajeră şi suporturi pentru prosoape).

simeon stalpnicul png