PRACTIC. Cum să economiseşti bani în supermarket

Pe ce se duc cei mai mulţi bani dacă nu pe cumpărăturile pentru casă? Cu câteva mici trucuri, vei vedea că şi după ce cumperi ce-ţi trebuie tot îţi mai rămân bani.
Lista e lege
Fără listă nu ai ce căuta la cumpărături. Produsele sunt atât de bine aşezate pe raft încât mai că îţi vine să le iei pe toate acasă. Şi încă un sfat:nu pleca cu burta goală. Când ţi-e foame,îţi vine să cumperi şi aia,şi aia,şi aia,fără să gândeşti de ce ai nevoie cu adevărat.
Variantele XXL,cele mai economice
Cine cumpără oare toate pungile alea XXL cu detergent,făină sau cu orez? Or fi ele mai ieftine,dar cât să consumi,te întrebi? Ei bine,ia mai gândeşte-te. Şi încearcă să priveşti totul pe termen lung. Nu oi folosi 10 kilograme de detergent luna aceasta,dar într-un an,mai că nu-ţi vor ajunge. La mâncărurile perisabile,este mai bună varianta de dimensiuni mai mici. Pentru că dacă nu consumi totul odată,restul îl vei arunca.
Reducerile?Ca pâinea caldă!
Profită de tot ceea ce este reducere sau ofertă. Bun,poate nu-ţi trebuie acum trei litri de ulei la preţul unuia,dar îţi vor trebui mai târziu. Fă-ţi o listă de cumpărături cu ce îţi trebuie şi una cu obiecte posibil de cumpărat. Ei,dă o raită prin magazine ca să vezi ce e din listă la ofertă. Mai poţi căuta un supermarket care îţi oferă un card de fidelitate. Astfel,vei putea cumpăra mereu cu reducere.
Verifică bonul de casă
Mi s-a întâmplat şi mie,şi cred că nici tu nu eşti străină. Una am cumpărat şi alta era trecut pe bonul de casă. Normal că pe bon fusesem mult mai generoasă. Aşa că imediat după ce ai primit bonul,verifică dacă ce ai pe bon găseşti şi în coş. Asta ca să nu dai bani în plus pe obiecte pe care nu le-ai cumpărat niciodată.