Pregăteşte-ţi casa de iarnă!

1 55891 original jpg jpeg

Odată cu venirea iernii, începi să visezi la o casă unde să găseşti căldură şi confort în zilele friguroase. Creează-ţi câteva locuri în care să te cuibăreşti şi de unde să priveşti viforul de afară?

Schimbă plapuma cu o pilotă uşoară

Dacă încă te mai înveleşti în nopţile de iarnă cu plapuma grea de pe vremea bunicii,de te bagi sub ea şi nu te mai poţi răsuci,n-ar fi rău să cumperi o pilotă uşoară. Se găsesc pilote chiar şi în hipermarketuri şi nu sunt deloc scumpe.

E timpul pentru covoare groase!

Ce plăcut este în serile de iarna să-ţi faci un ceai fierbinte,să te aşezi comod într-un fotoliu moale şi să-ţi afunzi piciorele într-un covor moale de lână cu fir lung!

Eşti de acord cu mine? Atunci cea mai simplă schimbare pe care o poţi face în casă în apropierea sezonului rece este să cumperi covoare groase de lână,pe care să le aşezi în fiecare cameră în care ştii că vei căuta puţină relaxare şi confort în serile friguroase. Chiar şi în baie ai putea pune covoare moi dacă nu ai deja unele,iar în cazul în care ai deja covoraşe în baie,alege unele în culori calde.

Detaliile aduc şi ele căldură

Te-ai gândit vreodată că simpla schimbare a unor obiecte decorative te va face să te simţi mai bine în casă pe timpul iernii? Nu e ceva complicat. Ai putea de pildă să înlocuieşti veiozele cu unele decorative,în tonuri de roşu,portocaliu sau galben sau să cumperi perne de diferite mărimi,pufoase şi viu colorate.

Alături de câteva ghivece cu flori şi suveniruri din vacanţe,veiozele decorative vor face din casa ta un spaţiu primitor,care îţi va aminti de vara care a trecut.