Produse în exclusivitate, doar la Praktiker România, în noul catalog online (P)

1 65252 original jpg jpeg

Bucureşti, 7 octombrie 2015 –Praktiker, cel mai cunoscut şi iubit brand de DIY din România, lansează noul catalog DECORAŢIUNI 2015.

Catalogul este disponibil gratuit,în format online,pe site-ul companiei www.praktiker.rosau poate fi descărcat şi pe telefonul mobil cu aplicaţia “Catalog Praktiker România”,disponibilă gratuit pe Appstore şi Google Play. În cele 136 de pagini,clienţii vor descoperi „drumul către confortul de acasă”,aşa cum îşi propune ca temă noul catalog.

DECORAŢIUNI 2015 este un catalog uşor de răsfoit şi oferă o imagine amănunţită a peste 800 de produse,structurate pe 17 categorii diferite:mobilă,  menaj,covoare,mochete,pături călduroase tip Pique,lenjerie bumbac 100%,scaune moderne,fototapet,tapet,deco,iluminat,vopsea,uşi,parchet,gresie/faianţă,sanitare,încălzire,cutii poştale,scule şi aparate de curăţat. Prezentarea produselor este însoţită de informaţii utile,detaliate,precum:date tehnice,termeni de specialitate,poze extrem de sugestive cu idei de decorare.  

„Elementele de decor sunt cele care asigură personalitatea casei,  motiv pentru care am lansat acest compendiu de soluţii care ne poate transforma clienţii în adevăraţi arhitecţi ai frumosului şi confortului. De exemplu,mobilierul este de cele mai multe ori o alegere dificilă. Praktiker aduce în exclusivitate sisteme modulare,dând libertatea decorării în peste 80 de modalităţi de asamblare. Toate noutăţile şi soluţiile din catalog vin la preţuri avantajoase,cu un plus valoare conferit de calitatea înaltă a produselor”,a declarat Mirela Ochiana,Marketing Manager Praktiker România.

279bd9150355408513d8191ade87d140 jpg jpeg

Game exclusive la preţuri preferenţiale

Noul catalog aduce în prim plan noi produse,unele în exclusivitate în magazinele Praktiker. Este cazul sistemului modular living Besta,cu peste 80 de moduri de asamblare (pag.4-5),sistemul modular office Grand,cu peste 27 de moduri de asamblare (pag. 28) şi sistemul modular de bucătării Fantasy,cu diferite variante de culori pentru fronturi (pag. 39). Capitolul dedicat bucătăriei este extins,oferind soluţii atât pentru renovare completă,cât şi pentru schimbări soft. Scaune cu design modern,la preţuri avantajoase sunt propunerile specialiştilor Praktiker pentru un decor în trend cu ultimele tendinţe în amenajare (pag. 40-41). Acestea sunt doar câteva din noutăţile prezente în catalog şi în magazine.

Idei practice pentru confortul de acasă

Catalogul cuprinde o mulţime de idei şi accesorii pentru orice proiect DIY. Cutiile de depozitare Stockholm sunt începutul perfect pentru orice acţiune,organizează spaţiul într-un mod agreabil şi modern (pag. 46). Gama de covoare persane,delicate la atingere,ţesătură deasă,înălţime fir 7mm şi culori rezistente se găseşte la preţuri accesibile doar în magazinele Praktiker (pag. 48-49).O colecţie extinsă de cuverturi,lenjerii,prosoape din bumbac 100% promit atingeri delicate şi calitate înaltă (pag. 68-69). Peste 15 pagini de soluţii de iluminat vor aduce lumină în orice casă,la preţuri mici.

Soluţii accesibile pentru o iarnă calduroasă

Iarna trebuie să fie călduroasă pentru a ne simţi confortabil. Praktiker propune o gamă extinsă de soluţii de încălzire,care să confere iernii şi un look în trend. Şemineul electric Antique, în combinaţii diferite de culoare,viteză şi intensitate va  îmbrăca spaţiul în şi mai  multă căldură,conferită de aspectul antichizat clasic. Cei care preferă tehnologia în detrimentul clasigului,pot alege un şemineu cu flacără virtuală sau un panou radiant din sticlă (pag. 124-129).

Soluţii financiare,din grijă pentru clienţi

Clienţii Praktiker beneficiază de cele mai bune soluţii financiare de pe piaţă,cu posibilitate de a achizitiona produsele dorite,cu valoare de peste 5.500 lei,in 36 de rate lunare fixe. Detalii referitoare la documente,condiţii sau pentru simularea rambursării în alt număr de rate,clienţii se pot adresa biroului de credit din magazin.

În România,Praktiker s-a impus ca lider al pieţei de DIY,fiind cel mai cunoscut şi iubit brand în rândul consumatorilor români,cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent,compania are 28 magazine în 24 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse,incluzând:decoraţiuni pentru interior şi exterior,produse de grădinarit şi materiale de amenajări;produse sanitare,mobilă,electronice şi electrocasnice.