Rase de câini care sunt uşor de dresat

1 64233 original jpg jpeg

Îţi doreşti ca micul tău prieten necuvântător să fie cât mai disciplinat? Atunci va fi nevoie să-l dai pe mâna unui dresor încă de mic. Iată care rase de câini sunt uşor de dresat!

Oricât de frumos este ghemotocul tău de blană,faptul că nu te ascultă şi-ţi dă dureri de cap ori de câte ori ai musafiri,sau se apucă să-ţi roadă papucii favoriţi,nu va face decât să te frustreze. Unii câini sunt ideali pentru pază,în timp ce alte rase sunt potrivite pentru familii.

Rase de câini care sunt uşor de dresat. Câinele ciobănesc german

 Loial,curajos,ciobănescul german este cea mai uşor rasă de dresat,nu degeaba este câinele preferat la poliţiştilor şi al militarilor. Învaţă repede toate comenzile şi este foarte protector faţă de membrii familiei şi îşi apără casa împotriva oricărui intrus. Este foarte apropiat de unul dintre membrii familiei,pe care-l consideră adevăratul stăpân,acesta putând fi capul familiei sau chiar unul dintre copii. Este un câine foarte activ,aşadar ai grijă să-l ţii în permanenţă ocupat,în caz contrar stricăciunile în casă pot fi considerabile.

Rase de câini care sunt uşor de dresat. Golden retriever

Prietenos şi blând,golden retrieverul este una dintre cele mai iubite rase de câini. Nici nu este de mirare,având în vedere că încearcă să-şi facă familia fericită. Spre deosebire de ciobănescul german,nu are doar un membru al familiei preferat,ci-i iubeşte pe toţi în mod egal. Adoră să înnoate şi să alerge,aşadar ieşi des cu el în aer liber.

Rase de câini care sunt uşor de dresat. Papillon

Este un câinecare s-a născut pentru a fi campion. Deşi este mic este extrem de agil şi de rapid şi este câinele perfect pentru companie,dacă nu dispui de mult spaţiu. Totuşi,pentru că este mic,ai grijă să nu stea nesupravegeat alături de copii mici,deoarece aceştia pot cădea peste el şi-l pot răni. Se înţeleg de minune cu pisicile,însă nu şi cu câinii mai mari,care,la fel,îl pot răni în mod neintenţionat. Sunt extrem de inteligenţi şi din acest motiv şi uşor de dresat.

Rase de câini care sunt uşor de dresat. Cocker spaniel

Fie că este vorba de cel spaniol sau cel anglezesc,principala lor caracteristică este faptul că sunt uşor de dresat. Iubeşte oamenii şi tânjeşte după atenţia lor. Sunt foarte ascultători şi sunt folosiţi chiar în scop terapeutic. Nu sunt foarte energici,aşadar nu va trebui să alergi după ei în parc. Se înţeleg bine cu alte rase de câini precum şi cu copiii,aşadar este un câine potrivit pentru familii.

Rase de câini care sunt uşor de dresat. Collie

Cine nu-ţi aduce aminte de celebra Lassie,căţeluşa collie care-şi scotea micul stăpân din cele mai haioase dar şi periculoase încurcături? Sunt foarte curajoşi şi sunt folosiţi în multe cazuri drept câini de salvare. Sunt atât de inteligenţi încât uneori ai crede că-ţi pot citi gândurile. Din acest motiv învaţă repede comenzile. Poate să-şi poarte singur de grijă,însă nu uita să-i acorzi atenţia necesară pentru a nu se simţi abandonat.Recente

Obiceiuri care afectează sănătatea tractului urinar jpg
Lasagna cu spanac Sursa foto shutterstock 1738952648 jpg
oj png
clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg