Să ai un somn odihnitor!

1 69247 original jpg jpeg

Cu arcuri, din latex sau din spumă?Anatomice sau clasice? Înainte de a te opri la un anumit model de pernă sau de saltea, este bine să ştii ce ţi se potriveşte, pentru că senzaţia de amorţire cu care te trezeşti dimineaţa poate fi cauzată de rigiditatea sau de moliciunea lor.

Dormi pe spate? Alege perna din spumă cu memorie!

Dacă preferi o pernă mai dură,pentru a dormi pe spate sau pe burtă,sau dacă eşti alergică,perna din spumă cu memorie (Memory Foam) este o alegere bună,pentru că nu permite dezvoltarea acarienilor. Ideal ar fi să optezi pentru o pernă anatomică din spumă,pentru că este realizată în totalitate din acest material.

simeon stalpnicul png

Pernă pentru susţinerea gâtului Tencel,Lidl,39,99 lei

simeon stalpnicul png

Pernă din spumă cu memorie,Salteleprevi.ro,146 lei

Memory Foam este alcătuită din spumă de elasticitate şi densitate mare,alături de un material sensibil,care reacţionează la temperatura corpului tău şi se mulează după forma şi greutatea gâtului şi a capului pentru a susţine zona cervicală. În acest fel,elimină punctele de presiune în timp ce tu dormi pe spate sau pe burtă şi ajută la buna irigare cu sânge a creierului şi a muşchilor gâtului.

Cele mai bune perne şi saltele pentru alergici

În cazul în care ai alergie la praf sau la mucegai,poţi să renunţi la perna din pene şi să cauţi una hipoalergică,din spumă cu memorie sau din latex,un material mai elastic,cu o structură de celule intercomunicante care revin la forma iniţială după comprimare. Latexul ajută şi la o bună circulaţie a aerului şi la evaporarea  rapidă a umezelii. O saltea din oricare tip de material,spumă cu memorie sau latex,îţi asigură un somn bun,lipsit de neplăcerile provocate de alergia la praf. Şi încă un detaliu:cea din latex este mai accesibilă ca preţ.

6f3da094416dbaaf4a70f811eb39b014 jpg jpeg

Saltea Renew (spumă vascoelastică),Dormeo.ro,299 lei

eb98942100a3d08dfd8365df2d80d23c jpg jpeg

Saltea Dormeo Memory,Dedeman,924 lei

simeon stalpnicul png

Pernă anatomică cu aloe vera,Dormeo.ro,129 lei

97a5d39432d80c13e7bfe10d048c6aac jpg jpeg

Saltea Siesta Elite,Praktiker,479,90 lei

d4747e12b3fc0aa3a42163ccdbf211a4 jpg jpeg

Saltea Superortopedica Medeea,Praktiker,449,90 lei

simeon stalpnicul png

Saltea Dream Latex (90x200),Dormeo.ro,826,49 lei

Salteaua care nu te face să transpiri

Este posibil să ţi se fi întâmplat să te trezeşti leoarcă de apă şi nu neapărat pentru că te-ai învelit cu o pătură sau o pilotă prea groasă,ci din cauza saltelei. Alege una dintr-o combinaţie de Ecocell şi adaos de spumă cu memorie şi nu vei mai avea această problemă,pentru că se adaptează la temperatura corpului tău,menţinând-o la un nivel confortabil. În plus,acest mix de materiale îţi va oferi confortul necesar şi o poziţie corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului.

Extrapont

Saltelele din spumă cu memorie sunt unele dintre cele mai bune,întrucât sunt flexibile şi reacţionează la temperatura corpului,adaptându-se formei lui.

Ştiai că......s-au creat perne contra sforăitului? Dacă soţul tău obişnuieşte să doarmă pe spate,este posibil să sforăie. În acest caz,atât el,cât şi tu veţi avea nevoie de o pernă realizată din material spongios,menită să-i ţină coloana dreaptă,fiind prevăzută cu un buzunar gonflabil care îl obligă să se întoarcă pe o parte.

simeon stalpnicul png

Pernă antisforăit,Lidl.ro,79,99 leiRecente