Sarea de bucătărie te ajută la curăţenia în casă

1 66221 original jpg jpeg

Ştiai că sarea poate fi folosită la mai multe lucruri, nu doar în mâncare? Fiecare dintre aceste mici boabe de sare este puternică şi te poate ajuta în casă, dar şi în grădină. CasoTeca îţi spune de ce sarea de bucătărie te ajută la curăţenia în casă.

Pentru a scăpa de germenii de pe bureţii de spălat vasele,pune-i într-un vas cu apă caldă şi sare pentru mai multe ore. Apoi clăteşte bureţii şi foloseşte-i ca şi până acum.

Scapă de buruieni

Mulţi oameni se folosesc de sare pentru a scăpa de buruieni. Este şi o metodă practică,fără a folosi produse care conţin chimicale. Tot ce trebuie să faci este să pui sare în apă caldă sau chiar fiartă,şi apoi să o pui peste buruieni. Repetă de câte ori este nevoie în fiecare zi,până când buruienile se usucă.

Petele de sânge pot fi uşor înlăturate dacă presari sare pe ele şi laşi câteva minute pentru a fi absorbite. Spală apoi covorul sau hainele ca de obicei.

Dacă ai mobilier din răchită,atunci îl poţi curăţa foarte simplu cu un amestec de apă caldă cu sare. Cu ajutorul unei perii curăţă bine mobilierul. Această metodă va păstra mobilierul luminos şi îl va împiedica să se îngălbenească.



Recente