Şase motive pentru care să apelaţi la terapia prin masaj

1 67726 original jpg jpeg

Ştim cu toţii că mâncarea sănătoasă şi mişcarea sunt lucruri esenţiale pentru sănătatea noastră. Există însă şi metode alternative pentru a ne simţi bine. Una dintre cele mai comode modalităţi de a ne îmbunătăţi sănătatea este masajul.

Astăzi vă prezentăm şase motive pentru care merită să puneţi mâna pe telefon şi să vă programaţi la o şedinţă de masaj.1.Reduce stresulStresul pe termen lung poate afecta organismul atât fizic,cât şi psihic. De aceea,masajul ajută la relaxare în acest sens,asta incluzând detensionarea la nivelul capului atunci când există migrene sau chiar scăderea tensiunii arteriale.2.Creşte imunitateaStudii de specialitate au indicat că terapia prin masaj poate îmbunătăţi imunitatea,ajutând la creşterea celulelor T în organism,care joacă un rol important în lupta împotriva infecţiilor.

Specialiştii au ajuns la concluzia că masajul poate vindeca depresia,anxietatea şi îmbunătăţeşte,per total,sănătatea mentală. Dacă suferiţi de vreuna dintre aceste boli,puteţi încerca terapia prin masaj,iar rezultatele se vor vedea în timp.

Află de AICI alte beneficii ale terapiei prin masaj.