Secrete feng shui pentru mai mulţi bani şi dragoste

1 65389 original jpg jpeg

Ştiai că decorul interior îţi poate afecta viaţa personală, dar şi veniturile? Încearcă aceste mici trucuri bazate pe arta antică de a echilibra energia în casă. Specialiştii în decor interior recomandă câteva secrete feng shui pentru mai mulţi bani şi dragoste.

Bucătăria este în directă legătură cu abilitatea ta de a atrage bani. Păstrează ordine în cămară şi frigider,în care trebuie să ai mâncarea proaspătă. Pentru a atrage şi mai mulţi bani,păstrează curat şi cuptorul şi evită să tot depozitezi lucruri pe masă.

Culoarea are un impact puternic asupra stării de spirit,iar roşul este considerat favorabil şi puternic. Este ca şi cum ai păşi pe covorul roşu sau ai purta o cravată roşie,spun specialiştii. Violetul şi verdele sunt alte culori cheie care atrag prosperitatea la tine acasă. Dar dacă nu îţi place culoarea verde,să ştii că nu vei atrage banii. Dar dacă îţi place violetul,atunci vopseşte un perete în această culoare sau adaugă pur şi simplu câteva perne violet pe canapea.

Pentru a aduce mai multă prosperitate în casă este important să creezi un mediu care este vibrant,sănătos şi fără dezordine. Lucrurile lăsate care pe unde fură energia pozitivă de care ai nevoie.

Descoperă şi aplică chiar la tine acasă secretele feng shui pentru mai mulţi bani şi dragoste.