Sfaturi de decorare a pereţilor albi

1 58994 original jpg jpeg

După ce ai terminat de amenajat mobilierul în cameră, ai observat că unul dintre pereţi nu are încă nicio întrebuinţate şi cam strică estetica din cameră. Cu puţină creativitate poţi remedia problema!

În holul de la intrare

Este în general un spaţiu îngust pe care nu vrei să-l încarci cu mobilier greu. Alege pentru el un accesoriu mult iubit de tine şi anume,o oglinda. Reflecţia ei nu doar va oferi impresia de mai mult spaţiu,dar va da un aer cald încăperii. Alege una vintage de la un târg de antichităţi şi încăperea va căpăta o altă faţă.

Citeşte şi:

Realizează decoruri elegante cu lumânări

De ce se strică aparatura electrocasnică

În sufragerie

Este poate spaţiul în care petreci cea mai mare parte din timp cu familia,aşa că ce ar fi dacă ai rezerva acel perete pentru un colaj cu fotografii? Aranjează-le în rame cât mai asemănătoare,în funcţie de momentul în care au fost surprinse şi vei păşi cu drag în sufragerie de fiecare dată. Alege rame de mărimi diferite pentru a nu crea un efect anost încăperii.

În bucătărie

Ideea unui colaj este foarte potrivită şi în cazul bucătăriei. Totuşi,nu miza pe fotografii clasice,ci pune reţete cu imagini sugestive,coperte de reviste cu reţete sau sfaturi culinare. Vei avea o sursă de inspiraţie de fiecare dată când nu ştii ce să mai găteşti.

În camera copiilor

Cei mici vor fi foarte fericiţi dacă vor avea la dispoziţie un perete gol doar pentru ei. Nu uita să foloseşti var lavabil,deoarece cei mici se vor înarma cu creioane colorate şi-şi vor pune imaginaţia la bătaie pentru a realiza opere de artă care mai de care mai interesante.