Soluții de iluminat moderne pentru o casă de vis

Cauți soluții prin care să-ți modernizezi locuința? Chiar dacă nu ești pregătit să faci schimbări majore în spațiul de la interior, ai metode prin care poți revigora rapid aspectul general al locuinței tale.

image

În acest context, soluțiile moderne de iluminat vin în ajutorul tău cu posibilități multiple atunci când simți nevoia unei schimbări de design interior.

Corpurile de iluminat au avantajul de a fi versatile. În funcție de modelul ales le poți accesoriza cu mobilierul deja existent, cu culoarea pereților și, desigur, le poți încadra fără probleme, indiferent de înălțimea camerelor tale. În plus, schimbarea unei lămpi suspendate, a unei aplice sau chiar a unui lampadar, alături de amplasarea corectă a unor accesorii de decor, va transforma designul general din casa ta.

Hai să vedem care sunt soluțiile moderne de iluminat pe care să le alegi anul acesta.

Lămpi suspendate cu design minimalist

Soluțiile moderne de iluminat sunt cele care pun accent pe stilul minimalist. Lămpile suspendate cu model simplu vor avea un efect vizual puternic pe tot parcursul zilei. Ele vor crea impresia de spațiu vast, aerisit chiar și într-o cameră compactă. Lămpile suspendate pot fi montate în orice tip de cameră, ceea ce înseamnă că le poți folosi în dormitor, sufragerie sau bucătărie.

Sfat util pentru amenajări interioare moderne: folosește combinații de lămpi suspendate pentru iluminarea unui spațiu de tip open-space.

La modă sunt lămpile cu sistem de prindere discret, dar cu abajururi supradimensionate. O idee bună sunt și lămpile fără abajur, dar care folosesc becuri LED de dimensiuni generoase - se va crea un contrast vizual plăcut, ușor de asortat cu un design de cameră minimalist sau scandinav.

Aplice LED cu forme geometrice

Atunci când camerele nu sunt foarte înalte pentru a permite montarea lămpilor suspendate, poți alege cu încredere aplice LED. Folosește-le pe cele în forme geometrice, cu muchii subțiri și cu sistem de prindere discret.

Soluțiile de iluminat modern vin cu avantajul controlului smart al luminii. Astfel, poți beneficia de controlul lămpilor LED de la telecomandă sau direct de pe smartphone în cazul în care produsul dispune de o aplicație care permite conexiunea wireless.

Conform home-designing.com, pentru un aspect distinctiv sunt recomandate aplicele oversized, care se întind pe suprafața tavanului asigurând un iluminat personalizat pentru spațiul de la interior.

Lampadare sincronizate cu iluminatul de la interior

Pentru a obține un design de interior modern și relaxant poți combina diferite soluții de iluminat. Spre exemplu, poți accesoriza spațiul de la interior cu lampadare moderne pe care le poți sincroniza cu aplicele LED sau cu lămpile suspendate. În plus, dacă folosești becuri smart poți să setezi intensități luminoase diferite sau chiar culori și scenarii personalizate în funcție de starea ta sau de activitatea pe care vrei să o desfășori.

Alege lampadare cu aspect minimalist dacă decorul de la interior este unul în stil scandinav sau mergi pe mâna unor lampadare cu aspect industrial dacă ai, spre exemplu, piese de mobilier cu finisaj metalic.

Pune-ți pasiunile pe primul plan

Atunci când personalizezi spațiul de la interior este important să te gândești la lucrurile care te fac fericit. Acasă trebuie să fie locul în care te simți cel mai bine, așadar, decorează camerele în stilul tău caracteristic. Folosește culorile preferate pentru a avea mereu cea mai bună stare și încearcă să utilizezi inteligent fiecare spațiu. Iluminatul este important fie că ne gândim la modul în care lucrăm, gătim sau ne petrecem timpul liber. De aceea trebuie să alegem corpurile de iluminat potrivite pentru fiecare tip de cameră.

Nu aglomera și evită suprapopularea cu obiecte de decor diverse. Alege simplitatea și confortul atunci când vine vorba despre modernizarea locuinței. Așa îți va fi ușor să schimbi rapid designul interior în momentul în care vei simți nevoia unui refresh.

Photo: Unsplash



Recente

Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg