Soluţii ingenioase de depozitare în baie

1 70974 original jpg jpeg

Din păcate spaţiul din baie este în general destul de limitat, aşa că trebuie să apelezi la tot felul de trucuri pentru a-ţi aranja lucrurile. Dacă ai rămas în pană de idei, inspiră-te din acestea!

Set de bare pentru prosoape

În cele mai multe cazuri,uşa de la baie este un accesoriu puţin utilizat. Însă,în loc să pui suportul de prosoape pe un perete şi să ocupi locul inutil,poţi apela la o soluţie ingenioasă şi să-ţi faci câte o bară pentru prosopul fiecărui membru al familiei.

Spaţiu de depozitare deasupra uşii

Pun pariu că nu te-ai gândit niciodată la această soluţie,dar este extrem de folositoare! Fă un raft în aceeaşi nuanţă cu materialul uşii,încât constrastul dintre toc şi raft să nu fie unul foarte evident. Aici poţi pune prosoape,produse de îngrijire corporală sau alte lucruri de care ai nevoie.

Ai grijă cum aranjezi lucrurile

Ţi se pare mereu că dulapul este prea mic pentru toate obiectelepe care trebuie să le depozitezi. Însă nu contează doar mărimea dulapului,ci şi modul în care sunt aranjate lucrurile. Aşadar,împarte obiectele după mărimi. Cele mai mici merg pe raftul de sus în timp ce cele mai mari este bine să le pui pe raftul de jos. Totodată,pune flacoanele rotunde una lânga alta şi procedează la fel şi cu cele mai pătrate.

Citeşte şi:

Cum decorezi cu stil o baie mică

PRACTIC. Cum alegi cada de baie

Colţarele pot fi de folos

Nu ţi-ai dori ca un colţ al băii să se transforme în SPA-ul tău personal? Construieşte un raft din faianţă sau dintr-un lemn mai rezistent la umezeală şi depozitează toate produsele care te fac mai frumoasă. În plus,le vei avea la îndemână ori de câte ori vei dori să faci o baie înmiresmată.

Aranjament pe verticală

Nu ai loc pentru un dulap în baie? Apelează la soluţii ingenioase de depozitare precum rafturile din sticlă. Sunt aproape invizibie şi-ţi permit să aranjezi prosoapele împăturite unul peste altul,fără să strice din designul băii.Recente

clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara  Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere  Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese  Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille  Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion  sursa   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere  Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg