Soluţii naturiste pentru piatra la rinichi

1 72033 original jpg jpeg

Mineralele şi calciul în exces din alimentaţie influenţează formarea de mici pietre la rinichi. Pentru a scăpa de ele, îţi propunem câteva remedii naturiste!

Hidratează-te

Dacă ai pietre la rinichi consumă apă şi chiar bere (cea fără alcool),pentru fluidizarea zonei respetive. Se recomandă să consumi chiar şi patru litri de apă în fiecare zi. În felul acesta,eviţi consecinţele grave ale acestei afecţiuni.

Mănâncă legume verzi

Adaugă în meniul tău zilnic broccoli,varză,spanac şi alte legume verzi. Totodată,consumă peşte slab,orez brun,avocado,nuci,căpşuni,afine. Ceaiul negru este şi el recomandat. Acestea vor fi consumate în fiecare zi,de la micul dejun şi până la cină,pentru mai multe luni chiar,atât cât organismul are nevoie pentru a se obişnui cu aportul de minerale. Un alt lucru esenţial pentru tratamentul natural al pietrelor la rinichieste reducerea cantităţii de sare din alimentaţie. Totodată,elimină produsele de tip fast-food,muştarul,semipreparatele,sosurile din comerţ,chipsurile şi hrana congelată.

Citeşte şi:

Terapii alternative pentru bolnavii de inimă

Terapii naturiste pentru părul tău

Bea ceaiuri

Sunt multe ceaiuri care te scapă de pietrele la rinichi. Poţi să bei ceai de pelin alb,coada şoricelului,ciuboţica cucului,coada calului,mentă,măceşe,păpădie şi patlagină.

Consumă seminţe de in

Pentru curăţarea rinichilor poţi să foloseşti şi seminţe de in. Într-un vas pune un pahar cu apă şi o linguriţă de seminţe de in. Lasă-le să fiarbă cinci minute la foc mic. După răcire bea câte jumătate de pahar la fiecare două ore timp de doua zile. Înainte de consumare,fiertura se diluează cu apă fiartă.Recente