Tămâia – darul sfânt care distuge tumorile şi redă sănătatea

1 71905 original jpg jpeg

Nu te-ai fi gândit să o incluzi pe lista ta de tratamente naturiste. Totuşi... Tămâia, asociată cu cele sfinte este o plantă originară din Africa Tropicală şi Arabia, folosită din cele mai vechi timpuri şi în scop terapeutic.

În scop medicinal se utilizează răşina gumantă aromatică extrasă din tulpina arbustului (gumirezina). Considerată un dar regesc,tămâia are o mare putere de vindecare. Fumul şi bobiţele de tămâie tămăduiesc bolile de nervi,răcelile şi alungă greutăţile sufleteşti.

Cea mai eficientă modalitate de a beneficia de puterea vindecătoare a acestei plante sacre este folosirea uleiului de tămâie. Acesta este extras din arborii de tămâie,a căror nume ştiinţific este Boswellia Carteri.

Acest ulei este un adevărat elixir,care conţine antioxidanţi ce ajută la distrugerea celulelor canceroase asociate cu cancerul ovarian,cerebral,mamar,colon,gastric,pancreatic şi de prostată. Puterea sa de a lupta cu cancerul este susţinută de rezultatul unui studiu realizat de Universitatea din Leicester-Marea Britanie care a demonstrat că Akba (acid acetil-11-ceto-beta-boswellic),un compus chimic din răşină,distruge celulele canceroase,fără a afecta celulele sănătoase.„Cancerul apare atunci când ADN-ul este afectat. Se pare că tămâia are funcţia de a reseta,închizând nucleul ce modifică acele coduri ADN" afirmă imunologul Mahmoud Suhail, care recomandă tămâia în tratarea multor forme de cancer.

Printre celelalte proprietăţi de top ale uleiului de tămâie amintim pe cea expectorantă, analgezică, antiseptică, antiinflamatorie, antidepresivă, calmantă şi sedativă.

Acestea sunt alte beneficii ale uleiului de tămâie:

1. Ajută în caz de anxietate

Uleiul de tămâie are efect sedativ şi induce un sentiment de pace şi de relaxare mentală. Acesta vă calmează în mod natural şi poate reduce anxietatea, furia şi stresul.

2. Întăreşte sistemul imunitar

....................

Citeşte continuarea AICIRecente

Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg
Maini tinand un pahar cu apa jpeg
haine  jpg
pliculețul de ceai  sursa   Shutterstock jpg
rozacee acid azelaic shutterstock 1498857530 jpg
Cum iti poate afecta consumul de alcool pielea  Sursa imagine Pixabay jpg
raceala, gripa, simptome jpg
Faci asta zilnic fara sa stii ca iti ia ani din viata  Sursa foto Pixabay jpg