Târg de covoare

1 51264 original jpg jpeg

Înnoieşte-te înainte de Paşte cu un covor frumos pentru casa ta! Din lână, vâscoză sau din bumbac, din polyester, ton pe ton sau colorat în contraste stridente, covoarele dau un plus de eleganţă locuinţei.

PROGES,companie românească importatoare şi distribuitoare de materiale pentru amenajări interioare dă startul în perioada 16 martie-13 aprilie, în incinta Carrefour Militari şi Galeria Real Pallady,clasicului târg de covoare.

Târgul este prezent în 7 oraşe:Bucureşti – Carrefour Militari şi Real Pallady,Baia Mare – Gold Plaza,Bacău – Hello Shopping Park,Craiova – Galeria Real,Iaşi – Iullius Mall,Sibiu – Sibiu Shopping City şi Drobeta – Severin Shopping Center.

Tendinţa de a petrece din ce în ce mai mult timp în propriile locuinţe aduce cu sine dorinţa de a transforma spaţiul în care locuim în unul plăcut şi primitor,dar în acelaşi timp plin de personalitate

Pe o perioadă de mai bine de trei săptămâni vei avea la dispoziţie la fiecare dintre cele sapte târguri peste 1000 de modele de covoare într-o gama variată de dimensiuni,texturi şi culori. Indiferent de stilul abordat,trendul urmărit sau bugetul alocat pentru achiziţionarea covorului dorit,echipa Proges s-a gândit la tot.

Colecţiile de covoare prezente ȋn cadrul târgului de covoare se caracterizează printr-o paletă de culori şi modele,ce ȋmbină armonios motive geometrice avangardiste,precum şi motive florale care satisfac şi cele mai exigente gusturi. Clasice sau moderne,covoarele se pretează fiecărui interior,transformând o simplă ȋncăpere ȋntr-un spaţiu intim şi confortabil.

Printre gamele speciale pe care PROGES le pune la dispoziţie se găsesc şi covoarele ARTE ESPINA. Finisate manual,covoarele ARTE ESPINA sunt rezultatul unei selecţii riguroase de culori şi al procesului unic de filare al fibrelor acrilice. Fiind caracterizate printr-o serie de trăsături unice,aceste covoare reprezintă ultimele trenduri din industrie,atât ȋn materie de procese tehnologice,design şi culori trendy.

In completare,colecţia de covoare 2012 cuprinde,printre altele,două dintre cele mai reuşite colecţii:Luxury Shaggy şi Saphire Shaggy,covoare tip shaggy ce aduc ȋn prim plan tendinţa de ȋntoarcere la căldura căminului.

De asemenea,de nelipsit din oferta târgurilor de covoare sunt covoarele din polyester şi polipropilenă ce pot fi achiziţionate la preţuri speciale.

Nici cei mici nu sunt uitaţi,PROGES oferind pentru aceştia o gama de covoare cu totul specială,ce cuprinde cele mai ȋndrăgite personaje ȋntr-o paletă de culori vii şi vesele.

Pe lângă varietatea de modele,PROGES oferă exclusiv în cadrul acestor târguri reduceri speciale de până la 30%.

Acestea fiind spuse va asteptăm ȋn perioada 16 martie – 13 aprilie ȋn Carrefour Militari şi Galeria Real Pallady pentru a vă alege covorul dorit!