Top 5 animale frumoase, dar periculoase

1 77487 original jpg jpeg

Nu putem arăta indiferenţă când le vedem, ne dorim să le atingem, să le fotografiem, să le admirăm. Cu toate acestea, există câteva animale frumoase, căci despre ele vorbim, despre care nu ne-am fi imaginat niciodată că ne-ar putea face rău.

Iată care sunt animalele care ne pot face rău:

Ursul panda

urs panda jpg jpeg

Toată lumea adoră acest animal bicolor. Ursuleţii panda pot fi văzuţi ca nişte animale inocente, care au devenit simbolul păcii şi al prieteniei. Cu toate acestea, este mai bine să nu te pui cu un panda. Dacă printr-un mod accidental îi intri pe teritoriu sau dacă simte pericolul, ursuleţul panda devine violent şi te atacă.

Foca-leopard

leopard de mare jpg jpeg

Nici nu te gândeşti că ar putea să îţi facă rău o focă-leopard când o vezi. Însă, există cazuri cunoscute cu cercetători care au fost atacaţi de foci-leopard, ele având un comportament destul de agresiv. Una dintre emsele preferate ale acestei foci este pinguinul.

Delfinul

delfin jpg jpeg

Chiar dacă pare greu de crezut, este adevărat. Aceste animale prietenoase sunt singurele specii care pot ucide fără să aibă un motiv anume. Delfinii au cu siguranţă un intelect înalt, care, din păcate, uneori pare să nu fie tocmai inofensiv.

Elefant

elefant jpg jpeg

În ciuda faptului că este unul dintre cele mai mari şi mai puternice animale, noi vedem elefanţii ca nişte creaturi blânde şi naive. Şi, sincer, umanitatea le tratează într-un mod mai consumabil. Poate de aceea, în ultimii ani, am văzut tot mai multe accidente mortale care au implicat elefanţi. De fapt, ei îţi planifică răzbunarea. Nu uita că elefanţii sunt animale foarte inteligente.

Lebăda

lebada jpg jpeg

Lebedele reprezintă o parte semnificativă a imaginaţiei romantice. Le asociem cu dragostea adevărată, dar nu ştiai că dragostea doare? Ei bine, aceste creaturi te-ar putea ataca. Dacă simt o ameninţare, ele vor face tot posibilul pentru a se proteja. Aşadar, stai şi priveşte-le.

Credit foto: www.fineartamerica.com; www.brightside.me