Top 5 rase de câini potrivite pentru familiile cu copii

1 81201 original jpg jpeg

Câinele este animalul de companie pe care mulţi părinţi îl preferă pentru copilul lor, însă cumpărarea unuia este o alegere dificilă de cele mai multe ori. Din cauză că există foarte multe rase de câini, nu ştiu ce să aleagă. Pentru a-ţi veni în ajutor, iată care sunt considerate perfecte pentru familiile cu copii:

1. Golden Retriever

golden jpg jpeg

Aflat mereu în capul listei celor mai îndrăgiţi câini de companie pentru familiile, Golden Retriever este un câine bun, inteligent, de încredere şi loial. Nici agresiv, nici timid, Golden Retriever este extrem de răbdător, ceea ce este perfect pentru copii.

2. Labrador Retriever

labrador jpg jpeg

Aceasta este una dintre cele mai populare rase de câini, şi pentru un motiv bun – este protector, jucăuş, iubitor, răbdător şi de încredere. Frumuseţea labradorului se corelează numai cu personalitatea dulce şi cu inteligenţa sa. Ce înseamnă asta pentru tine? E animalul de companie perfect pentru familia ta. Nu este recomandat pentru apartamentele mici, dar se poate adapta şi în spaţii mai mici.

3. Pudel

poodle jpg jpeg

Rareori supărat sau plictisit, comportamentul prietenos al pudelului, natura bună şi răbdarea îl fac un excelent partener de joacă pentru orice copil. În general, rasele mai mari sunt cele mai bune pentru copii, dar poţi opta şi pentru celelalte, miniatură şi standard.

4. Beagle

beagle jpg jpeg

Iniţial folosit pentru vânătoare, câinele Beagle este potrivit pentru casele cu copii activi, deoarece sunt construiţi şi nu obosesc aşa uşor, ceea ce înseamnă că se poate alerga şi juca mai mult timp. Prietenos, inteligent şi jucăuş, acest câine poate fi animalul de companie pe care-l cauţi pentru copilul tău.

5. Bichon Frise

bichon jpg jpeg

Acest câine este perfect pentru familii. El este recunoscut pentru temperamentul plăcut şi firea prietenoasă, dar şi pentru aspectul de ”jucărie” pe care-l are. Poate că unii câini de talie mică nu vor face faţă cererii excesive a copilului pentru joacă, dar rezistă şi ei destul de bine.

;

.



Recente

slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg