Tratamente naturiste cu argilă

1 62187 original jpg jpeg

Argila este o rocă sedimentară cu granulaţie fină, întrebuinţată la multe lucrări de construcţie, olărit, în sculptură, dar şi în uzul intern şi extern pentru a tratat diferite boli ale omului.

Datorită acţiunii sale antiseptice,era folosită de egipteni la mumificare. Argila este capabilă să capteze,să dreneze şi apoi să elimine impurităţile din limfă,sânge şi ţesuturi. De asemenea poate elimina ţesuturile bolnave şi distruge germenii periculoşi dintr-o rană sau leziune,fără să distrugă celulele sănătoase.

Datorită puterii sale antitoxice,bactericide şi antiseptice,fortifică şi întăreşte organismul,se luptă eficient cu starea de slăbire şi degenerescenţă în urma bolilor. În plus,anulează efectul nociv al nitriţilor şi nitraţilor.

Se recomandă pentru ulcer şi gastrită,insuficienţă hepatică,afecţiuni ale căilor respiratorii,colite,probleme ale tenului,probleme ale ochilor. Mai mult,ajută la normalizarea tensiunii arteriale,potenţează sistemul imunitar,ajută la echilibrarea radioactivă a organismului,revigorează celulele cu energie vitală şi alungă stresul.

Citeşte mai multe pe clicksanatate.ro.