Trenduri scandinave pentru locuinţa ta

1 76424 original jpg jpeg

Designul interior scandinav devine din ce în ce mai apreciat şi nu-i de mirare, având în vedere caracteristicile acestuia. Caracterizat prin simplitate, minimalism si funcţionalitate, în designul scandinav accentul este pus pe elementele din lemn, lumina naturală, camerele spaţioase, pereţii albi şi obiectele decorative simple. Dacă îţi plac spaţiile luminoase şi doreşti să îţi decorezi casa într-un stil modern, inspiră-te din cele mai interesante tendinţe din designul scandinav.

Lustră din cupru

sc1 png png

Cuprul este un metal la modă anul acesta. Pentru a crea un contrast interesant, amplasează o lustră din cupru în bucătărie sau în living.

Scaune pliante din lemn

sc2 png png

Scaunele din lemn dau un aer rustic, fără să „îmbătrânească” încăperea. Sunt potrivite în orice cameră. Dacă doreşti să creezi o atmosferă, poţi pune un covor de lână pe scaun.

„Pete” de albastru

sc3 png png

Culoarea anului 2017 în ţările scandinave este albastrul. Poţi folosi diverse elemente decorative albastre, dacă le pui în contrast cu albul şi negrul.

Cactuşi

sc4 png png

Dacă îţi plac plantele în ghivece, sigur vei îndrăgi şi cactuşii! În orice dimensiune, cactuşii reprezintă un strop de culoare vie necesar în orice locuinţă. Aceste plante nu necesită o îngrijire deosebită, au nevoie doar de multă lumină şi apă cam o dată la două săptămâni.

Pene

sc5 png png

Fie că sunt naturale sau artificiale, penele sunt elemente care dau o notă subtilă de eleganţă şi le poţi plasa oriunde.

Calendare minimaliste

sc6 png png

Îmbină utilul cu plăcutul! Decorează pereţii albi cu calendare mari, minimaliste şi ai un dublu avantaj. Nu vei mai uita data în care te afli, iar pereţii nu îţi vor mai părea „pustii”.

Dungi alb-negru

sc7 png png

2017 este anul dungilor alb-negru. Probabil ai cumpărat deja o bluză în dungi, deci nu ezita să achiziţionezi şi elemente textile dungate pentru casă, fie că este vorba de perne ,lenjerii de pat sau draperii.

Bandă adezivă neagră

sc8 png png

Lipeşte postere sau imagini printate cu bandă adezivă neagră. Este un mod excelent prin care poţi schimba o fotografie de pe perete oricând doreşti şi vei oferi un aer nonconformist încăperii.

Abajur din hârtie

sc9 png png

Un abajur din hârtie, agăţat deasupra mesei de bucătărie, creează un efect fermecător prin efectele sale diafane şi poate înlocui clasicul candelabru.

Surse imagini: pinterest.com , home-designing.com



Recente

dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg
femeie care folose;te telefonul mobil  foto   Shutterstock jpg
Cheesecake cu lamaie  Sursa foto shutterstock 2140680263 jpg