Trendurile din amenajări interioare care dispar la anul

1 78846 original jpg jpeg

Mai multe trenduri care au fost la modă în ultimii doi ani nu se vor mai regăsi în preferinţele designerilor anul viitor. Dacă ai în plan să te apuci de renovări, Casoteca îţi spune care sunt trendurile din amenajări interioare care dispar la anul.

Becurile Edison şi corpurile de iluminat expuse

Becurile Edison şi corpurile de iluminat expuse au fost una dintre cele mai mari tendinţe în iluminatul din ultimii ani, însă designerul Hannah Crowell de la Crowell & Co. spune că este timpul să renunţăm la această modă.  “Îmi plac toate lucrurile de epocă şi apreciez o legătură cu trecutul, dar acest trend a devenit prea saturat”, spune Crowell.David Charette de la Britto Charette este de acord: “Nu există niciun motiv pentru a avea corpuri de iluminat expuse. Acestea pot fi încastrate în gips-carton pentru un aspect mult mai curat şi mai plăcut din punct de vedere estetic”.

Blaturi din granit

Chiar dacă acest material regăseşte în aproape fiecare bucătărie în aceste zile, oamenii încep să favorizeze blaturi care sunt mai versatile şi au o întreţinere redusă, cum ar fi cuarţul. “Granitul este durabil, dar îi lipseşte frumuseţea marmurei sau strălucirea cuartului”, spune Crowell.

Vezi care sunt trendurile din amenajări interioare care dispar la anul pe casoteca.ro.

Credit foto: www.housebeautiful.com