Trucul simplu care te scapă de cutele inestetice de pe pantofi. “Chiar funcţionează!"

Trucul simplu care te scapă de cutele inestetice de pe pantofi  “Chiar funcţionează!" jpeg

Indiferent cât de mult ai grijă de încălţămintea ta, nu ai cum să scapi de acele cute inestetice, ce apar după mai multe purtări. Există însă soluţii! Iată un truc ce te va ajuta să îţi păstrezi perechea preferată de pantofi în stare perfectă, chiar şi după mai mulţi ani.

Câteodată, soluţiile vin de unde nu te aştepţi, iar acele cute de pe pantofi, ce apar mai ales la cei din piele, pot dispărea foarte uşor. O împătimită a sneakersilor, Shantel de Bonsu, a postat un truc genial pe Twitter. Oamenii l-au încercat rapid, iar rezultatele chiar se văd.

cute pantofi jpg jpeg

Pentru a scăpa de cutele insestetice de pe pantofi, urmeză paşii de mai jos. Ai nevoie de şosete vechi, un ziar sau şerveţele, un prosop mic, fier de călcat şi apă fierbinte.

Iată ce trebuie să faci:  1. Umple încălţămintea cu ziare sau şosete vechi, astfel încât acele cute să dispară. 2. Udă prosopul cu apă fierbite şi stoarce-l bine. 3. Pune prosopul pe încălţăminte. 4. Calcă prosopul, însă ai grijă să nu arzi pantoful.

Oamenii au încercat trucul au fost surprinşi de rezultate: “Chiar funcţionează!”, “Arată ca noi”, “Nu-mi vine să cred. Mulţumim!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Sursă: boredpanda.com