Trucuri pentru a economisi spaţiu în casă

1 67054 original jpg jpeg

Cei care au case mici gândesc despre acesta că sunt de-a dreptul sufocante şi fără prea multe soluţii eficiente de amenajare. Însă, lucrurile nu stau chiar aşa. Acestea pot să devină nu doar funcţionale, ci şi extrem de plăcute.

Trebuie doar să ţineţi cont de câteva sfaturi de amenajare special gândite pentru acest tip locuinţe (nu foarte mari). Iată câteva trucuri pentru a economisi spaţiu în casă:

Trucuri pentru a economisi spaţiu în casă –  mobilierul multifuncţional

Haideţi să apelăm la câteva trucuri pentru a economisi spaţiu în casă.  

Într-o încăpere mică,este indicat să nu avem prea multe piese de mobilier. Putem alege unele care au dublă utilizare. Sunt interesante şi ne va ajuta şi să „salvăm″ spaţiu preţios. 

Unul dintre trucurile pentru a economisi spaţiu în casă este patul cu rafturi. Poţi să-ţi comanzi unul care să aibă sub el rafturi pentru cărţi,etajeră pentru CD-uri şi un sertar pentru haine. În acest mod vei avea mai mult loc,dar şi un impact vizual foarte puternic.

De asemeni,în loc de scaune,optează pentru tabureţi cu spaţiu de depozitare,indiferent că vorbim de bucătărie,living sau camera copilului. Tabureţii cu capac sunt excelenţi pentru a ascunde jucăriile copilului,cărţi,încălţăminte ori cosmetice.

De asemenea,şi masa pentru living pe care o alegi poate fi una cu spaţiu de depozitare. Acesta este şi unul destul de încăpător. Aici poţi pune feţele de masă,tacâmurile,vesela.

Şi pentru hol poţi alege un obiect de mobilier cu dublă utilizare. Alege o banchetă în stil rustic cu spaţiu de depozitare. Această piesă de mobilier va da personalitate acestei încăperi,dar este şi unul dintre trucurile pentru a economisi spaţiu în casă. În lada băncuţei poţi pune lucruri pe care nu le foloseşti prea des,dar de care nici nu vrei să te desparţi.

Masa care se poate prinde de perete şi cutiile de depozitare – eficiente trucuri pentru a economisi spaţiu

Pentru masa din bucătărie,alegeţi una care se poate prinde de perete. Este unul dintre excelentele trucuri pentru a economisi spaţiu în această încăpere. Imediat după ce te-ai folosit de ea să prepari mâncarea şi după ce aţi servit masa,o poţi lăsa în jos şi astfel vei câştiga spaţiu preţios.

De asemenea,cutiile de depozitare,în culori aprinse şi de diferite dimensiuni şi forme este un alt truc de a economisi spaţiu în casă. Cu ajutorul lor,veţi reuşi să,,ascunzi” piese de vestimentaţie care nu mai au loc în dulap (şi nici nu mai este spaţiu în locuinţă pentru unul),cosmeticele,aparatură electronică etc. În plus,cutiile pot fi puse în „spaţii moarte″,unde nu are loc altceva. Într-un colţ,după o uşă,în lateralul unui pat etc.

Pe de altă parte,scările interioare pot fi modificate astfel încât sub fiecare treaptă să fie introdus un sertar. Unul dintre excelentele trucuri de a economisi spaţiu în casă. Aşa vei crea un spaţiu de depozitare numai bun pentru aşezarea lucrurilor de care nu le utilizezi zi de zi. În plus,sub scări pot exista şi nişte sertare-dulap. Acestea pot adăposti haine,cărţi,jocuri sau cutii de pantofi,aparatură electrocasnică şi electronică.Recente

Haine intrate la apă Cum să le refaci  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei lucrezia carnelos kn6QrWtnAtY unsplash jpg
Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg
Lupta impotriva virusurilor   Alimente care iti vor proteja sistemul imunitar jpg
Un nou trend pe TikTok  Banda izolatoare pentru un somn mai bun   Sursa foto Shutterstock jpg
Ce tip de sport se potriveste zodiei tale   Sursa foto Shutterstock jpg
Coafuri la modă în toamna lui 2022   Sursa foto Shutterstock jpg
Cum poti porni un business in industria de beauty sfaturi si trucuri pretioase jpg