Tu știi ce electrocasnice sunt folositoare în fiecare bucătărie? TOP 5 achiziții de făcut

Bucătăria este un loc în care te poți bucura de mâncare, în care poți prepara cele mai dragi rețete și nu numai. Pentru a reuși să faci ceea ce îți propui, electrocasnicele îți pot veni de ajutor.

image

Chiar dacă există multe variante și opțiuni, nu toate merită banii. Dacă vrei să știi ce achiziții să faci și de ce, rămâi și citește în continuare pe acest articol!

Vezi ce poți cumpăra pentru bucătăria ta

Aparat de cafea

Dacă ești în căutarea unui nou aparat de bucătărie, un expresor de cafea este una dintre cele mai bune achiziții pe care le poți face. Acesta poate face espresso, cappuccino, latte, mocha, ciocolată caldă și ceai, în funcție de modelul ales. Dacă acest lucru nu îți este suficient, un expresor de cafea de la Altex.ro vine, de asemenea, cu propriul set de accesorii, cum ar fi căni de preparare a spumei și ustensile diverse.- ceea ce îi permite să funcționeze ca o mașină de cafea și ca un spumant de lapte în același timp - ceea ce înseamnă că face parte dintr-un ecosistem conectat mai mare de alte aparate de bucătărie.

Mașină de spălat vase

O mașină de spălat vase este o necesitate în orice bucătărie. Aceasta economisește apă, energie și timp, motiv pentru care este unul dintre cele mai populare aparate de pe lista noastră.

Mașina de spălat vase curăță vasele pulverizându-le cu detergent și apă caldă. Murdăria și impuritățile sunt apoi îndepărtate prin clătire, după care sunt uscate cu ajutorul jeturilor de aer încălzit. Poți opta chiar și pentru o versiune ecologică, care folosește mai puțină apă în timp ce îți curăță vasele!

Aparat multicooker

Multicookerul este un aparat excelent de avut în bucătărie, deoarece îți permite să gătești mai multe feluri de mâncare în același timp. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să te stresezi să gătești porții mici de alimente diferite și, în schimb, te poți concentra pe pregătirea mesei perfecte pentru familia ta. 

Multicookerul poate găti carne, fructe de mare și legume, toate deodată! În plus, mâncarea se va găti mult mai repede decât dacă ai fi făcut-o de una singură. Dacă vrei o modalitate ușoară de a accelera mesele în timp ce economisești timp și energie în bucătărie (și cine nu vrea?), atunci acesta este cu siguranță o achiziție ce merită analizată.

Blender

Cea mai bună parte a blenderelor este că pot face mult mai mult decât doar smoothie-uri! Dacă ești în căutarea unui nou aparat de bucătărie, un blender ar trebui să fie cu siguranță în capul listei tale. Poți face supe cremă, sosuri și chiar creme pentru prăjituri! Există numeroase modele din care poți alege, deci vei găsi și ceva pentru bugetul tău, oricare ar fi acela!

Robot de aluaturi

Dacă îți place să faci pâine acasă, atunci un aparat de făcut aluat este un aparat indispensabil pentru bucătăria ta. Asta pentru că face întregul proces mai ușor și mai convenabil. Poți folosi acest aparat pentru a face diferite tipuri de aluat sănătos, cum ar fi crusta de pizza sau rulouri pentru sandvișul tău preferat. Cea mai bună parte a utilizării unui aparat de făcut aluat este că nu ocupă mult spațiu în dulapul sau blatul din bucătărie și este și ușor de curățat!

Așadar, acum că ai citit acest articol crezi că ai nevoie de ceva menționat mai sus? Dacă da, nu mai sta pe gânduri și dă o comandă! Cu siguranță acestea îți vor fi de mare ajutor și îți vor face viața mai simplă.

Sursă foto: Unsplash.com