Tumorile - învinse cu usturoi şi sonoterapie

1 56447 original jpg jpeg

Medicina tradiţională chineză are leacuri pentru orice afecţiune. Nici temutul cancer nu este de neînvins, susţin specialiştii în astfel de terapii. Potrivit acestora, usturoiul şi sonoterapia sunt cei mai mari inamici ai temutei maladii.

Profilaxia cancerului este o preocupare a tuturor medicilor din lume,însă medicina tradiţională chineză se pare că a găsit o soluţie terapeutică.

„Cea mai renumită şi,de multă vreme,învăluită în mister tehnică profilactică împotriva cancerului este Qigong (n.r. – se citeşte:cikung) şi se bazează pe exerciţii respiratorii şi fizice care se adresează conştient meridianelor energetice ale corpului uman. Nu întâmplător,putem vedea în parcurile din China,în fiecare dimineaţă,mii de oameni răspândiţi pe alei şi platouri,practicând exerciţii care par foarte ciudate pentru noi,occidentalii. Privind statisticile OMS,vom vedea că – întotdeauna! – China şi populaţia din diaspora chineză dovedesc că procentajul care cade victimă a cancerului este cel mai scăzut comparativ cu alte populaţii", explică Adrian Florea, specialist în medicină tradiţională chineză.

Află de AICI cum funcţionează aceste terapii!