Un cămin... la dungă!

1 52631 original jpg jpeg

Te temi să nu încarci prea mult aspectul unei camere dacă foloseşti dungi în decorarea ei? O singură pernă, o faţă de masă sau un scaun cu dungi ar putea să „înveselească“ o încăpere gândită în tendinţele actuale.

Poate îţi pare greu de crezut,dar dungile pot să confere unitate unei camere,mai ales când cuprind culorile de bază în care aceasta e decorată.

Cuvertura,bam boo,99,99 lei

simeon stalpnicul png

Pentru un aspect formal,sunt potrivite dungile în culori neutre,în timp ce dungile multicolore sunt o alegere pentru persoanele nonconformiste.

Indiferent unde se vor regăsi,pe covoare,pe pereţi,pe mobilier,pe draperii sau pe decoraţiunile interioare,dungile vor fi primele care vor atrage privirea,de aceea este ideal să se asorteze cu restul camerei în privinţa coloritului.

Ceainic cu ceaşcă,bam boo,34,99 lei

simeon stalpnicul png

Lenjerie 2 persoane (bumbac satinat),Cora,149.99 leiCulorile tari dau personalitate casei tale

cae04c81f33b2404c72d9e9be1da235e jpg jpeg

Foloseşte dungi de diverse tipuri şi combină-le cu alte modele de imprimeuri,dar ţine cont că este indicat:

-să alegi dungi în culori tari sau să le combini pe cele late cu acelea înguste pentru a anima camera.

-să împărtăşească aceeaşi culoare.

-să se găsească în cameră în proporţii diferite,de exemplu dungi 65%,modele florale 25% şi buline 10%. De exemplu,poţi avea în dormitor tapet cu dungi pe peretele din spatele patului,lenjeria de pat cu imprimeu floral şi două perne cu buline,de preferat toate de aceeaşi culoare.

Lenjerie de pat Fleureusse Life (bumbac),kika,349 de lei

simeon stalpnicul png

Covoraş Aliza,kika,49,99 lei

simeon stalpnicul png

Covoraş de baie,bam boo,31,99 lei

simeon stalpnicul png

Mai mult,poţi avea în dormitor tapet cu dungi pe peretele din spatele patului,lenjeria de pat cu imprimeu floral şi două perne cu buline,de preferat toate de aceeaşi culoare.

Perna decor,bam boo,39,99 lei

simeon stalpnicul png

Dungile «magice»

Un atu al dungilor e că nu doar captează privirea,ci o şi „conduc“ de-a lungul lor,dând impresia de spaţiu mai larg,mai îngust sau mai lat,după caz. Iată de ce,un covor sau o mochetă cu dungi vor face o cameră să pară mai mare. Ai un hol îngust? O mochetă sau gresia cu dungi subţiri,orientate pe lăţimea lui va da senzaţia că este puţin mai lat decât în realitate,iar unele dispuse de-a lungul holului îl vor alungi. Acelaşi truc îl poţi folosi în orice alt context asemănător.

Mochetă Funky Pink,Praktiker,49,99 lei

c9806d6f1355b25308d8db4dbe3a4bce jpg jpeg

Draperie Vännerna,Ikea,69,99 lei

7c4b5f6897118cc351d9bfd29bcc4eed jpg jpeg